Mitt ansvar?

När jag har talat med mamma i telefon så har jag tyckt att hon låter konstig. Hon säger som inget... Min mamma är jätte ensam. Men är det mitt ansvar att roa henne? Ska jag gå omkring och ha dåligt samvete för att hon sitter själv i sin lägenhet varje dag. Eller för att hon aldrig far nånstans. Hon kör inte bil längre men det finns ju bussar. Visst hon hittar inte så bra här i Umeå men hon har ju en karta och om hon aldrig far ut så lär hon sig ju aldrig att hitta.

Detta är skit jobbigt för mig!

Mix

Nu vill jag att det ska regna! Eller det kan väl vara mulet och svalt nån dag... Idag så var vi på en 12 mils roadtrip, tur man har AC i bilen annars hade nog hundarna dött. Det blev inga kort för vi körde bara runt och tittade på en massa olika saker.

Sen har vi för övrigt haft en helveteshelg. Jag hade lyckades med att slarva bort plånboken! Men som vi har letat. Den försvann i fredags och vi fann den igår!, bakom torkskåpet =) Då kom jag ju på att jag tvättade i fredags och av nån anledning så hade jag lagt plånboken på torkskåpet och så har den ramlat ned =)) Hur jävla klantig får man vara?

Förbannade SKITDAG!!!!

Jag blir tokig!!!


Inget Kiruna... Wheels istället

Kollade lite på crusingen ikväll. Helt galet! Snacka om trafiksockning!
Vi hade parkerat vid kyrkan och det var en superbra plats att stå på!