Pumpor hit och dit

Sådär ja, då har man gjort pumpasoppa och pumpapajen står i ugnen. Soppan var riktigt god men Älskling gillade den inte =)

Årets pumpa.


....

" The smell of Death is all around,
 and the night when the cold,
 wind blows,
 No one cares, Nobody knows

I don´t want to be buried in a pet sematary.
I don´t want to live my life again "


Lite sömn

Lyckades faktiskt att somna på soffan och sov väl en 4 timmar i alla fall. Bättre än inget =)



Nu så blir det att färga håret och sen ska jag kanske ta och karva ur pumporna och göra nåt fränt mönster på dem.

11.56

Jag kom hem från jobbet vid 06 tiden imorse. Jag har fortfarande inte somnat! Nu har jag vart vaken i 20 timmar. Känner mig lite lätt trött men somna det går inte. Nu tänker jag slö titta TV och hoppas på att jag somnar och kan sova några timmar i alla fall.

Over and Out.

Tillbaka igen =)

Var nyss och hämtade igen min dator! Faan vad jag hatar Expert. De hade slarvat bort min laddare som jag hade skickat med och iom detta så behövde vi inte betala felsökningen ( det var inget fel på datorn utan på laddaren ). Tur i oturen kan man säga. Men då var ju tvungen att köpa en ny laddare. Tur att den i alla fall var billigare än felsökningen.

Jag kommer inte att handla på Expert någonsin! De har ju ingen servicekänsla överhuvudtaget. Tacka vet jag OnOff!! Dom är betydligt trevligare och bättre.

Nu ska jag spela spel =)


Sov lite för länge...

Sov till kl 15.40!! Det är inte ett liv.
Nu är det bara 7 timmar kvar innan jag börjar att jobba igen... Jag bör nog ta och ställa väckaren imorgon så att jag kommer mig upp i tid ;)
Nog för att jag behövde sömnen men det finns annat som ska göras än att bara sova.

Onsdag

Nu så var nästan alla räkningar betald och så var man fattig igen =) Man får bara känna sig rik i ett par ynka dar ju... =/

Har inte sovit så många timmar idag... Så just nu är jag en zombie. Fast jag har inte sovit bra på hela veckan... Det tar så lång tid innan jag somnar ju. Men jag har kommit på en lösning som jag kommer att testa imorgon bitti innan jag far hem från jobbet.
Just det, jag har anmält mig igen till 2 kurser på komvux och denna gången ska jag fixa det! För att om jag vill slippa mitt jobb så finns det bara en väg att gå och det är att läsa klart! Hur tråkigt det än må vara men jag får påminna mig själv om vad det kommer att ge mig på sikt.



Var idag och köpte 14kg pumpa! Så nu blir det pumpa paj och ska nog testa att göra pumpasoppa. Minns att jag åt det en gång på repskapet under min SHU tid och jag tror att jag tyckte om soppan =)

Vet inte om det är Halloween denna helg eller nästa? Nästa helg är ju då allhelgona och då ska det vara fest här. Eftersom att det ska vara knytkalas så kommer jag att bidra med pumpapajen. Ska man ta med sig lite soppa oxå?

Shit vad jobbigt...

Det kommer ju att bli hur jobbigt som helst att flytta... Nu har jag i alla fall sagt upp elen och bredbandet. Fuck att vi inte kommer att ha Bredbandsbolaget dit vi flyttar. De är ju bara bäst och vi har deras högsta hastighet till ett fantastiskt lågt pris! Går icket att få bättre bredband!

Sen ska allt packas ned och sen städas...
Å låsbyte... Kommer att bli dyrt...

Huvva.


Lördag

Började dagen med ett blodtrycksfall.Inte skoj. Sen så har jag så satans ont i foten och detta pga av jag kan faan inte sova normalt. Gissa vem som föll ur sängen inatt? Hahaha ja det är sant. Å då slog jag i foten i sänggaveln på nåt konstigt sätt. Sist jag föll ur sängen så slog jag huvudet i nattduks bordet =) Gick efter det omkring med en bula i pannan =)

Var nyss och åt taco´s hos svärmor och vi spelade även ett skit skoj spel som jag och Älskling hade köpt till Ida.


Men jag fick så ont i huvudet av dem dära glasögon =)

Ledig men jobb...

För på mitt jobb är v 3 st... Men det är fortfarande som att man jobbar själv. Vi har våra områden men innan sommaren så brukade vi hjälpas åt. Inte nu längre. Det har ju ofs börjat nytt och nygammalt folk men ändå?
Varför kan man nte hjälpa varandra? Man blir fortare klar med sitt och efter det så hinner man göra lite extra saker...

Just nu har jag gett upp hoppet om att tycka om att gå till jobbet. Jag går dit, gör mitt, that´s It.
Oftast är det alltid jag som måste se till att saker och ting blir gjorda men nu skiter jag  det. Varför ska alltid jag då ingen annan känner ansvar?

Mitt jobb är verkligen sämst!

Dessutom skulle jag behöva en sån där tunna som Homer hade när han lekte kiropraktiker =)

Nåväl..

Måste väl göra en update då... Sitter ju oftats och klagar själv på alla andra som inte uppdaterar så nu mst jag skärpa mig =)
Fredag: Var lugn... Till en början =) Sen kom besöket, hahaha. Men riktigt skoj var det.
Lördag: Film med Älskling. Lite vin sen blev jag trött.
Söndag: Riktig skitdag. Jobbade
Måndag: Sov inte så bra. Jobbade och som vanligt har mina medarbetare problem med att hjälpa andra och att ta ansvar.

Idag: Sov ännu sämre än gårdagen. Tvättar. Ont i ryggen och axeln efter nattens slit på jobbet.

Längtar till Halloween! Hoppas att det blir en riktigt skojjig fest. Men det brukar det bli =) Funderar på vad man ska klä ut sig till och hittils har jag kommit på en bra idé som kan funka.

Over and Out!


Fredag igen...

Jag vill ha igen MIN dator! Det funkar inte riktigt så bra med dessa andra kassa datorer som vi har hemma... Suck.. Nu har vi iofs en sprillans nu dator ( Älsklng köpte en ny förra helgen ). Men då sitter han ju bara och spelar spel så att jag inte kan använda den... Till att spela mina spel =)

Bara att vänta på att få igen min då...

Här händer annars inget.. Har vart sjuk halva veckan då min axel gav upp, denna gång kunde jag inte lindra med mitt Linnex... Well den är bättre nu i alla fall. ( Jävla kassa dator, jag måste ju typ hoppa på i tangenten för att få fram bokstaven! )

Har tänkt en del på Erika och på Frida i veckan då de verkligen inte har det lätt... Men dom är starka och kommer att repa sig, det vet jag. Kram på er! Tyvärr är ju inte livet alltid en dans på rosor som vi alla ( vissa hårdare än andra ) får uppleva...

Nå nu blev det ett konstig inlägg... Å roligare än så här blir det tyvärr inte.

Lördag och Söndag

Under lördag så blev det god mat och super trevligt sällskap! Det var länge sen jag skrattade så mycket, =) Måste absolut göras om!

Under söndag blev det middag hos svärmor och träffa långväga gäster från Australien, mycket trevligt! Synd att man är kass på engelska... =/ Men det var så trevligt så och roligt att träffa dem igen. Efter det blev det filmtajm och sen jobb.

Idag har jag dessutom sökt ett nytt jobb. Har väl inga större förväntningar på att få det men jag hoppas i alla fall =)


Taco dag!

Idag kommer Erika och hennes vän Anna hit. Eller dom är ju redan i Umeå men de ska äta middag här var väl tanken.
Så detta betyder ju att jag måste ta och städa lite ;)

Gott och Ont

Vi kan ju börja det onda. Läste i VF om en man i Östersund som bundit ett föl vid ett träd i ca -20 grader och sen lämnat detta föl i flera dar medans han åkte bort!! Behöver jag berätta att detta föl dog?? Vilket straff då! Sverige ska tydligen vara så bra på djurskydd... Elller hur? Vem försöker de lura? Hårdare straff för brott mot djurplågeri är det som behövs... Men det kommer inte att ske i Sverige ialla fall... Så det onda är straffet på djurplågeri!!
Faan, man få ju mer straff om man kopiera ett vidospel... Det säger väl allt??

Nå väl, till det goda. Vilken promenad jag och Lyra gjorde =)


Helt underbar i ett helt underbart väder ( svalt och luftigt ) Me like =)

Svammel Update

Här händer väl egentligen inte så mycket. Äntligen fredag i alla fall. Nu har jag bestämt mig att jag skriver väl på det där jäkla pappret än om jag inte är nöjd med hur det blev!! Men det tar så mycket energi från mig att hålla på och " bråka " om det. Nu får det vara!

Nytt jobb måste hittas. Men det är ju inte heller det lättaste... Äh det löser sig väl nån gång...
Ibland funderar jag på hur länge jag ska orka jobba natt? Vi jobbar ju 5 nätter på raken vecka in och vecka ut... Om det hade vart ett normalt nattjobb så hade man väl antigen jobbat max 3 nätter sen ledig en massa dar eller så jobbar man skift... Men inte vi. Jag känner mig alltid trött. Det är ju aldrig så att man vaknar upp utvilad. Hela helger går åt till att sova då jag nästan aldrig lyckas att vända natt till dag under helgen, ( för att sen gå på natt igen på söndagen )
Kaffe är min nya drog och äta normalt existerar inte hos mig. Vi får väl se när man kurkar ihop...



Annars om kvällarna är det rensning av förråds grejor. Hur mycket skräp kan man ha!? Nu har vi tagit upp över 10 kartonger och vi har rensat så att just nu har vi 3 " förrådskartonger "... Dit vi ska flytta är det så grymt små förråd så det gäller att verkligen tänka till och kasta sånt man inte behöver eller har använt de senaste åren. Vissa saker måste ju sparas, som ex julsaker och lite småkrafs. Men det känns ändå bra att få rensat lite. Hela vårat förråd har sen vi flyttade in här varit ett kaos och vi har varje sommar sagt att vi ska rensa och städa upp men tror ni det har blitt av ?
Nej.

Sen detta med möbler. Vår nya lägenhet är ju tokliten jämfört med nu och vi har för mycket möbler och framför allt för stora möbler. Databordet ska Frida få och vi funderar på om att bokhyllan oxå ska få försvinna... Den blir nog lite stor... Å så får man köpa en lite mindre. Nåt typ av vitrinskåp skulle vi oxå ha haft... Men inte ett sånt där " gammalt " utan ett mer modern och framför allt ska det ju vara snyggt!

Nu har jag nog inte så mycket mer att förtälja om vad som pågår i mitt huvud.


.

Paus

Inte varje dag man har sånt besök

Fy bubblan! JAg kan inte ens sätta ord på mina känslor just nu... Nog för att Du är ..... men jag trodde inte att Du skulle göra så mot Oss! Är Du så sjuk att Du inte fattar vad Du gör?? Va??? Tack vare Dig fick vi detta fina besök... Mest av allt så skulle jag vilja vara som en fjortis och vara på samma nivå som Dig och ge tillbaka med samma mynt... Men Du är inte värd det... Å Du väntar säkert på en reaktion från Oss men det kommer Du inte att få!

Jag vet inte ens om jag är arg? Tror jag är mer...nedslagen... Som sagt, svårt att sätta ord på mina känslor nu... Å när Du lix håller på ..... folk hit och dit så har Du ju gömt en del. Varför har Du inte ...... dom??? VA?