Ännu konstigare...

Körde just förbi vår " nya " lgh. Jaha, nu håller de på att städa ur den... Hade jag haft mod så hade jag plingat på dörren och frågat om de kunde bes. på måndag... Men se det är jag för feg för =)

Nu har vi ialla fall tapetserat klart här och packat lite mera idag. Nu är det inte så jäkla mycket mer att packa. Mest porslin och kläder. Ska fixa det i helgen så att man kan städa ur alla skåp och garderober så är ju ialla fall det gjort. Har denna vecka känt mig mega stressad, har sovit riktigt dåligt och få timmar. " Imorse " somna jag inte förrän vid 09.30... Känns som att jag har inte tid att sova. Har så mycket annat som måste göras så tyvärr får sömnen komma sist. Sova kan jag göra en annan dag..?


Vilka IDIOTER!

Jaha, blir en rolig flytt. Nya lgh ska besiktigas kl 13 och våran kl 15!! Detta för att varken vi eller hyresvärden fått tag i dom nuvarnade hyresgästerna. Dom har tömt lgh för ca 3 veckor sen och ff har de inte bokat en tid för bes!! BLIR SÅ ARG!!

Vad är det för fel på folk?? Stryk ska dom faan ha.

Vilken härlig dag!

Åkte imorse iväg med sikte Sundsvall. Bra väder och bra väglag.



Först fick det bli ett stopp på IKEA. Handlade inte mycket, 4 doftljus, långa ljus och 2 lampor. En myslampa och en kökslampa. Även 2 hyllor som Frida hade beställt med oss.
Efter det blev det att åka till Sandra.



Där blev det mys med massor av hundar ( 3 chihuahuaer, 1 blandras, 3 sheltie och 6 vita herdehundar ), kaffe och prat om Lyra´s framtid. En liten promenad senare så for vi till Sundsvall Centrum där det var " LysLördag " Dagen då de tänder all julbelysning. Det var nån kör som sjöng och sen kom Sven Wolter och pratade en massa.
Eftersom att det var sjukt mycket folk där så hade vi sällskap av en massa vita herdehundar. 10 för att vara exakt! Riktigt skoj och vilka reaktioner man fick, hahaha. Skulle vilja veta hur många kort man har hamnat på idag.



Kan säga att ALLA hundar skötte sig utmärkt! Alltså det var så himla roligt att umgås med hela det dära gänget och Sandra var så glad att vi ville följa med.
Vi avslutade med att gå över en bro som vissa hundar tyckte var läskig och det förstår jag för även jag tyckte att den var hemsk =)
Ber om ursäkt för den totalt kassa bildkvalitén men det är inte lätt att fota samtidigt som man går och har en Lyra i kopplet =)




Kräksless!!

Huvva! Igår morse när vi var klara på jobbet och i princip var redo att gå hem kom vår serviceledare och ville prata med oss. Kan ju säga att den dagen slutade med årets utskällning! Nu gällde det ju inte bara vi utan alla på natten... Sen kan man ju ha åsikter om hur kritiken lades fram. Självklart ska vi få veta om vi gjort nåt som inte är bra men inte på det dära sättet... Å som vanligt så tordes mina 2 kamrater inte yppa ett ord så den som stod på sig mest och kunde erkänna att visst, vi har nog gjort lite fel, ja det var ju jag då.

Hur kan de bara stå där och bli totalt överkörda? Vet i alla fall att en av dem tog väldigt illa vid sig... Men man måste ju även våga för ett samtal om både det som är bra och dåligt.
Nog om det.

Idag har det bara blivit 4 timmars sömn men jag har så mycket som jag måste göra idag. Sova kan man göra i en livstid =)
Imorgon kommer det oxå att bli en massa måsten, då kommer det mest att handla om bilen eftersom att vi ska till Sundsvall på lördag. Jag skulle även ha behövt slänga upp tapeterna i hallen men det får nog bli till veckan.

Hatar Måndagar!

Fast Söndag är egentligen värst ju... Men för en liten familj var lyckan total idag =) Grattis på Er!!

Har verkligen en downperiod nu... Jag hoppas att det ska vända snart... Men snart är det lördag och det betyder Sundsvall! Ska bli riktigt skoj.
Äh, jag har lix inget vettigt att säga hursomhelst. Over and Out!

Bort med skiten

Idag så tog jag tag i saken och körde iväg med en massa skräp. Det var på tiden det. Vi packade bilen full igår med diverse skrot, bla en diskmaskin =) å sen så var det bara att fara iväg på återvinningen.



Känns riktigt bra att äntligen fått det gjort. Skulle inte heller förvåna mig att det kan bli ett lass till... Men då får det nog bli med släp för jag tror inte att vi får in ett köksbord och 5 stolar i bilen, haha

Så mysigt!

Imorse när jag körde hem från jobbet var det ett riktigt busväder! Men när jag steg upp senare idag så blåste det lite mindre och det hade snöat massor. =)

Det roligaste med att vi flyttar snart är att man på en gång får börja med att hänga upp julgardinerna och pynta lite med diverse små julsaker. Me like!
Jag gillar julen, det är alltid så himla mysigt. Helst ska det ju snöa på julafton men man kan ju inte få allt här i livet.

Täcken

Vi har en hund som har en förkärlek till täcken. Vet inte hur många han har tuggat sönder genom år, men det är ett gäng =)

Så idag fick det bli att köpa nya - igen... Blev väl inga med en sån där superkvalité men de duger. Gisses vad jag kommer att sova gott imorgon =)



Täckeshunden =)

Måndag

Jaha, då har man städat, diskat och vart och handlat. Skulle bara ha behövt tvätta så hade jag vart nöjd =)
Tror att jag ska belöna mig med lite kaffe nu efter den makalöst goda middagen ( Bullens Pilsnerkorv ) hahaha.

Har ännu inte hört nåt om jobbet och det känns ut som att jag kommer nog inte att få det.. =( Men då är det bara att ta nya tag och söka ett annat jobb ju.

Laddar

En timme kvar nu innan jag drar till jobbet. Är grymt trött så jag laddar med massor av kaffe =)Hoppas att timmarna rusar iväg, så där fort som de annars gör när man är ledig...

Over and Out.

Snart jobb..

Snart dags för en ny arbetsvecka. Hoppas att jag kan få ett positivt besked i veckan =)


Hund + lösnagar...

Nej faan det funkar inte! Jag bruka inte ha lösnaglar i vanliga fall men nu eftersom att det är som det är så var jag ju tvungen att testa dessa lösnaglar...
Nejtack!

Ni hundägare, pröva att med lösnaglar ta tag  eran hund för att tillrättavisa den. Hur många naglar ryker? En del skulle jag säga =)

Nu.

Okej, jag hoppas att alla håller tummarna så att jag får jobbet jag sökte! Jag vill verkligen ha det men jag har inga förhoppningar på att få det. Bäst att tänka på det viset så blir man ju inte så besviken när jag får veta att jag inte fick det...

Egentligen var ju tanken att jag skulle till Lycksele imorgon för att fara på graven, gravstenen är ju äntligen på plats! Men då vi ska ha galejj imorgon så kände jag att det blir för stressigt. Graven finns ju kvar så jag får fara dit en annan helg.

Sen den 20 blir det en trip till Sundsvall och då ska jag på hemvägen äta så mycket Burger King att jag spyr, hahaha. Tror jag ska köpa med mig extra mat och linda in det i folie och äta ännu mer när jag kommit hem =)


Idag

Nu blir det spännande =)

Alltid nåns beslut...

Med alla mina hundar, som inte bara haft fysiska besvär utan även psykiska så har det alldtid vart jag som beslutat om att nu är tiden kommen. Sen kan det vara på inrådan av en veterinär men jag har alltid tatt beslutet. Aldrig i livet att jag lämnar en hund på vetstationen oförberedd!

Idag var det annorlunda... Både jag och Älskling var säkra, dock egentligen omedvetna om varandras tankar, att nu är det dags. Hon kunde inte gå, inte röra huvudet, hon kunde inget förutom att ha ont. Helt fruktansvärt!

Jag låg alltså på hallgolvet på en filt i 4 timmar med Bella! Hon var rädd. hon hade ont, jag hade ont!

Nu kom hon hem med oss, tur!
Beslutet är hans, det är hans hund. ( Nej jag är inte ond som inte tänker på hunden, jag vet exakt hur jag skulle känna om nån sa till mig att " Nu mst du ta bort hunden "  Vilket en del sa... )Jag ska inte påverka honom, han ser när tiden är inne.... Det gör vi alla.


Inte alltid roligt med hund...

Nu har jag vart vaken i 28timmar. Började dagen att jag kom hem till en skadad hund som inte kan röra sig. Har således spenderat 4 timmar på hallgolvet med denna hund innan vi kunde åka till veterinären...

Över 2000kr senare och 6 röntgen plåtar senare kan det bara konstanteras att hon har Spondylos... Suck... Till och med på bröstkotor och svanskotor! Nu blir det smärtstillande till henne ett tag framöver...