Idag och lite helg

Nu strax iväg på möte. Jag har inga större förhoppningar på att dom kommer att lyssna på mig utan de kommer nog att köra över mig.

Sen fixa så att bilen blir laglig =) Kanske skulle jag oxå ta och kolla efter en tvätt tid eftersom att vår tvättmaskin gav upp! Jag hatar att springa fram och tillbaka till tvättstugan =)

Sen ta några städtag här hemma så att man inte behöver skämmas ögonen ur en på fredag.

Ja och helgen då? Herregud är nog det bästa ordet som kan beskriva denna helg, hahaha. Tur var i alla fall att det inte sprang så mycket folk hemma hos oss, men det gjorde det hos grannarna. Det måste fasiken ha vart 100 pers där! Man fick köa för att överhuvudtaget komma sig in!

Ja det var skoj! Å en riktigt rolig bild togs, hahaha

Over and Out!

Okej, I Give Up...

Typ sista tjatet om jobbet. Som jag trodde innebar allt bara problem. Jag är missnöjd, grymt... Tänk om man hade haft folk som var utbildad och pålästa om vad som gäller och om hur man informerar sina anställda... Jag känner mig lurad... Eller inte lurad, felinformerad, eller, egentligen inte informerad överhuvudtaget!

Blir en jättekul sommar detta.... En sommar som innebär ekonomiskt oberoende...

Kanske dags att söka nytt??

Idag och nu

Sovmorgon idag med =) Sen när Älskling kom hem blev det till att laga bilen... Det tog väl en 4 timmar och att jag nu sitter och håller på att frysa ihjäl.  Medans vi höll på med bilen kom en liten pojke och undrade vad vi gjorde. Pojken var väl kns 4 år. Han sa att dom hade 2 domkrafter och 2 bilar. Då sa jag att en domkraft är ju bra att ha för ingen människa skulle ju orka lyfta en bil. Fick då det gulligaste svaret, - Jo min pappa är så stark, han kan lyfta en bil =) Hahaha, hur söt kan man vara?

Ja, jag vet, jag tjatar om mitt jobb men man blir ju så upprörd. Idag har vi tydligen fått våra sommarscheman... Endast 3 dar innan det schemat börjar! Ska bli intressant att komma till jobbet och se om man måste bli arg över schemat oxå...  

Nope, nu lite mer kaffe och sen arbeta!



En natt för 2 år sen, månen är ju helt underbar!

Skönt att sova och jäkla jobb.

Hela förra veckan så var jag ju uppe hur tidigt som helst men idag fick jag minsann sova till 13! Yeah!!
Dock hade jag ett litet avbrott vid 9.30 tiden då Lyra ville ut men det var inga som helst problem att somna om.

Jag har ju en säsongsanställning nu vilket innebär att den sista maj slutar jag att jobba natt.

Till saken hör att from den 1 Juni vet jag inte vart jag ska jobba eller hur. Vi har inte fått veta nånting av vår arbetsledare och den 1:a börjar ju lixom att närma sig. Hade tänkt ringa igår och höra hur det blir men då blev jag sur och jag anser att de är vår arbetsledare som ska kontakta oss. Skulle inte förvåna mig att vi får veta på fredag hur det blir. Bra framförhållning va?

Sånna här saker gör ju inte saker roligare och jag blir arg och stressade över situationen! Eftersom att jag har en tillsvidareanställning är dom ju skyldiga att fixa mig jobb! Sen att det inte blir på IKSU gör mig inget men jag vill veta vart jag ska vara, vilka tider osv. Dessutom känner jag att man vill verkligen inte ge det lilla extra när man är på jobbet då man blir behandlade så här!!

Sen kan man ju oxå tycka att det borde ligga i arbetsledarens intresse att ha en god kontakt med sina anställda, dock tydligen inte i detta fall...

Mitt jobb suger just nu.

Krasch?

Min dator har börjat ha oljud för sig... Tror att den kommer att lägga av snart igen... Denna gång så skyndade jag mig att säkerhetskopiera =)

Jag hoppas innerligen att den bara har lite cpryck och att den kommer att hålla. BackUp datorn är så himla värdelös så man vill knappt använda den, hihi

Nu vet ni.



Kan hända att det blir 1 eller 2 drinkar nästa fredag ;)

Måndag

När man jobbar natt och samtidigt har en unghund blir det inte så mycket sömn. Nu är jag trött och jag måste nog sova en stund sen. Har i alla fall orkat starta en tvätt, en disk, dammsugit och allmänt " plockaochgömbortallskrot " =)



Just nu har jag satt ned tjockrumpan i soffan med en kopp kaffe och kollar på dokumäntären " Pojken som förlorade sin hud " Vet att jag har sett den tidigare men den är bra. Man får följa han hur förbereder sin död, när han tar sig an alla utmaningar i livet som inte ens en frisk människa skulle ha gjort. Han var modig. Han var oxå väl medveten om döden och vad som väntade honom. Denna dokumäntär kan ni gott och väl se!

Over and Out.




Söndag

Sov lääänge idag... Det behövdes eftersom att jag ska ju jobba inatt.  PÅ en stund bär det iväg till Holmsund och där hoppas jag att man blir bjuden på nå gott. Storebror fyller nämligen år idag, GRATTIS!



Mår relativt bra idag, ingen ångest som pockar i mig, det känns inte ens tungt att gå till jobbet och det min vänner, det är positivt =)

Så nu ska jag ha en fortsatt bra dag och jag hoppas att även ni har det!


 

Bilder

Är det så att man måste redigera sina bilder för att kunna lägga upp dem på sin blogg ? Det gör inte jag.

Varför skulle jag göra det? Ska jag oxå skriva sen efter varje bild att den är oredigerad?

??


Skyll dig själv!



Hoppas att det gjorde riktigt ont för dig!

Nja...

Lite bättre, min egna design, inte riktigt nöjd, lite mer ändring...

Ha en riktigt underbar kväll !  

FREDAG!

Äntligen ledig!

En vecka till och sen är även jag en normal människa som sover natten =)

Tur det

Jag är trött! Vilken tur att det bara ät 1 natt kvar innan ledigheten på 2 dar kommer =)  Positiva överraskningar brukar inte finnas på mitt jobb, men inatt när vi kom på jobbet blev vi glada! Fast mest glad blev jag då dom hade börjat renovera på just det område som jag skulle gå... Å om inte det var nog, så kommer jag att påverkas av denna positiva överraskning även inatt, hihi

Känns skönt att avsluta veckan så lugnt.

Helst vill jag inte heller sova bort hela helgen då vi hade planer på att fara ut och fiska ( jag ska försöka mig på att flugfiska för första gången! ) och sen på söndag fyller bror år så då ska vi ju dit. Man brukar säga att dygnet har för få timmar men jag kan tillägga att veckan har för få dar. Jag skulle behöva några dar i en mörk kall grotta så att jag kan sova ut ordentligt =)

Nu ut med hundarna på promenad, dock en kortare då det är så varmt.


Vad kan man kalla det?

Jag vill inte fylla år. Jag vill egentligen bara glömma den dagen... Men jag vill gärna ha presenter =) Vad ska man kalla det? Hyckleri??

Å eftersom att det är den åldern så sitter jag och förväntar mig att få lite finare presenter... Men innerst inne så vet jag ju att det kommer ju inte att hända... Men man kan ju alltid hoppas... =)

Jag å mina gröna fingrar

Jaha, idag fick jag idén att jobba lite på att få en liten gräsmatta här på vår uteplats istället för våran jordhög... Var och köpte lite supergräs frön så nu jäklar är det bäst att det börjar att växa =)

Sen tänkte jag börja fundera ut vad jag ska plantera för nå i min pallkrage. Tror att jag hoppar över potatisen i år... Kanske blir det bara olika sallader... Vi får se.

Nope nu är det dags för lite TV tittande innan jag ska på jobbet. Bye.



Foto taget av Freya förra sommaren, =))

Djurpoliser

Ja tack det vill jag ha i Sverige.
Jag ser ofta på djurpolisen på Animal Planet och vilket jobb de gör! De räddar så otroligt många djur och människor för den delen oxå. Idag var det ett avsnitt där de ansåg att en gammal kvinna inte kunde bo som hon bodde och då såg de till att hon fick hjälp.

Tänk om vi oxå kunde ha djurpoliser här i Sverige. Om man då ser nån som ex. misshandlar sin hund kan man ringa dem och så tar de hunden och åtalar personen.  Sen att vi har skrattretande låga straff för djurplågeri är en annan fråga som politikerna borde ta tag i!


Enkel lösning

Läste just på Expressen om detta ... bra av Jordbruksverket att neka ansökan om dispans. Enklast är väl ändå att lämna hunden hemma??

Å varför skulle tanta inte kunna gå till affären utan att ta hunden med?

Vad jag ska hitta på idag

  • Storstäda 1 rum och hall här hemma
  • Tömma Volvon på diverse skräp, sen lägga ut den på annons
  • Träna lill hunden
  • Påbörja projekt " rensa upp förrådet "

Så nu blir det lite mera kaffe, sen en promenad med hundarna sen är det väl bara att sätta igång!

GodMorgon på Er!


Nej, jag kan inte intala mig det...

Att det är roligt att gå till jobbet just nu... När jag kom dit igår natt fick jag veta att vi kanske inte ha nå jobb under sommaren... Ursäkta mig! På mitt papper står det att jag har en tillsvidare anställning... Fixa jobb eller så kan jag mer än gärna gå hemma med lön, det är inga som helst problem =)

Sen får vi aldrig nån positiv respons. Bara att " Här har i missat, å här har ni missat lite till..." Öh, vad hände med att säga, å vilket bra jobb ni gör! ? Nehe, det får man aldrig höra. Faan utan vi skulle ju stället förfalla och ni skulle förlora en stor kund!

Men när man har vanligt "fotfolk" som plötsigt tar på sig arbetet att leka "chef", ja då blir det väl så??

En riktig avhyvling och lite läxläsning skulle ev. hjälpa... fast jag tror att i detta fall är det hopplöst...

Å vad jag ser framemot att gå å jobba på söndag... hahahah

En bok som bör läsas

Har just läst klart denna bok.



En väldigt bra bok som ni bör läsa. Handlar om autistisk pojke och hans golden Henry. Man får även följa föräldrarnas kamp för att få en diagnos och för att få den hjälp de har rätt till. LÄS!!

Tack Annelie för lånet =) 

Kollar lite på Blocket och funderar...

Snacka om fantasipriser! Ex, en vuxen schäfer för 7000kr! Jag kan få en valp för det priset som jag kan forma exakt till den hund jag vill ha... Denna vuxna hund har heller inga meriter utan jag tror att de vill bara ha pengarna... Sen alla dessa hundar som säljs och innehavaer en ålder av 7mån- 1års ålder... Dvs, den period då man kan få mest problem med sin hund... " Ändrade familjeförhållanden, ändrade arbetsförhållande, Allergi " osv... Nej gå inte på sånt... Köp en valp, en renrasig, från en riktig uppfödare...

Har ni sen kollat avelsannonserna? " Jag har en blandras och vill para med denna ras ! Öh, varför??? Främja blandrasaveln? Vill de tillföra en viss ras nåt? Eller vill de bara tjäna pengar? Kan dessa personer nåt överhuvudtaget nåt om avel?? Nej jag tror de vill ha pengar...

Jag hoppas innerligen att folk tänker till innan de köper en från Blocket... Å skulle jag mot förmodan sälja nån av mina hundar skulle jag aldrig lägga ut dem på blocket...

Nu vet ni vart jag står =)


Inte snällt

Våran sur gubbe granne kan ibland vara ett riktigt svin. När jag stod ute på vår uteplats kom han ut och skulle hämta nå från hans lilla förråd som står här ute. Då har flickan som bor ovanför oss ( 7 år ) ställt sin kickboard framför hans förråd... vad gör han? Jo han tar kickboarden och kastar den tvärs över gårdsplanen!

Men herregud, hon är ett barn och är den ivägen kan man ju faktiskt bara flytta på den. Man behöver inte kasta iväg den som han gjorde...!

Å det här förrådet är egentliget ett låsbart cykelskjul... Men han har mest bara skrot där...

Jag gillar

Jordgubbar =)

Dom är bra, innehåller höga halter av antioxidanter och massor av C-vitamin. Anses oxå vara nervlugnande. Nu ska jag äta lite mer jordgubbar och glass =) Sen blir det grillning.

Over and Out

What if?

Tror jag har en cysta... Måste jag alltså orka en til OP ?
Nej, fuck vad det är jobbigt. Att bli sövd, vakna upp förvirrad och att ha ont! Tänk om jag får sådär ont att jag måste åka in på akuten och få morfin? ( morfin är skit! Får mig bara att kräkas å inte blir man mysig som andra kan bli.. )

Är det så man ska leva? Så fort man får lite ont, kan det eskalera till nå värre?

Kanske man bara plocka bort allt så slipper man bekymmer med smärtor, operationer, tankar...

Mums!

Vi har grillat ikväll! Så jävla gott. Nu blir det grillning typ all of time =)

Hittade den!

Låten jag letat.

Keith Urban - Somebody Like You


Inga påminelser tack

Det har inte undgått mig att jag fyller år om en månad. Nej nej, jag är fullt medveten om det, tyvärr... Men så idag fick jag ett brev från VK/ VF... " Sätt in bild och berätta för ALLA att du fyller år, det är gratis " Öh, nej jag tror inte det.

Själv försöker jag att ignorera denna skitdag som kommer.

Letar en låt

Vet inte vad artisten eller låten heter... Det jag vet är att den spelas flitigt på RixFm om nätterna =) Det är typ en countrylåt... Well, jag ska leta vidare... =)

Måndag, igen...

Urk vad jag känner mig less! På allt.

Kan det inte bara bli sommar nu så att jag och Älskling kan fara på våra små roadtrips ?? Fast i år har vi planerat en som är lite längre än dom som vi har gjort tidigare. Ser fram emot det =)


Just nu

Svåger är här. Han och min Älskling håller på och svammlar och ska spela elgitarr =) De kanske inte riktigt passar i band men det ids jag inte berätta för dem utan låter de hållas, hahah

Lagade middag till oss i dag, köttfärsgömma, den mat rätten gör jag inte om. Den var helt enkelt inte god. Hade nästan hellre ätit surströmming =)