Mattes fina Toivo

Han har alltid vart rädd för kompostgaller, av nån konstig anledning. Dock är ju han oxå rädd för plastpåsar =) Till saken..
Bella är i löpen och då kan inte ens ett simpelt kompostgaller stoppa honom! Snacka om att övervinna sin rädsla =) Å allt för kärleken, haha


Tråkigt på flera sätt

Idag hade jag fått ett väldigt fult brev av vår granne. Egentligen skulle jag kunna anmäla henne... Men nu lägger vi inte mer energi på henne.

Dessutom har vi sagt upp lägenheten idag... =(


Ju mer jag tänker...

... Argare blir jag!Hur kan hon göra så? Vad är felet? Hur många hjärnceller sakna hon?? Att jag ska skicka henne ett brev och tala om vilken idiot hon är och att vi mst flytta pga av henne! Hon ska få veta hur dum hon är! Ska till och med spela upp filmen för henne.. Huvva vad arg jag är nu!

Fulla kräftor

Igår var vi bjudna på kräftor hos våra grannar. Det var riktigt skoj och ett jätte trevligt sällskap. Vissa kanske kramade hall mattan en stund och det gick kanske sönder en del porslin =) Å det var då inte jag som stod för det, hahaha

Sen gick vi hem till oss och 2 grannar till kom och var super trevliga. Att dumma Titti stod och skrek på sin balkong gjorde natten ännu roligare =) Faan vad hon är pinsam...


Stora förändringar

Japp här hemma kommer det att hända stora saker inom den närmaste tiden =) Vad det är tänker jag inte berätta än, haha

Jag vet i alla fall att det kommer att bli grymt bra!!


Nära nu

Bara 1 natt till så är denna arbets vecka över. Lovely!

Men vilken galning!

Igår kväll när jag körde till jobbet ut efter Kolbäcksvägen så ser jag nå skumt mitt på vägen... Saktar in och ser en kille i 20års ålder som vinglar fram MITT PÅ VÄGEN!! I mörkret, inga reflexer... Helt otroligt!
Har kollat VK idag och inte kunnat hitta att nån blivit påkörd så jag gissar att han vek av vägen efter en bit...

Vilken galning.

Skönt med höst

Lite jobbigt med regnet bara. Men det är härligt att slippa värmen =)

Natt igen

Nu är det vardag på riktigt. Jobbade första natten inatt. attans så trött jag var. Dessutom var vi bara 2 men det gick fint ändå. Än har ju inte alla studenter kommit på att de ska träna så det är fortfarande " lite " folk där. Men på en månad skulle jag tro att det är fullt ös där.

De kommer nog att ta hela denna vecka innnan jag har vant mig att jobba natt igen...


Dator tillbaka

Men inte har de fixat de som skulle fixas! Fläkten har de åtgärdat men inte de att den inte tar emot ström!
Har innan vi lämnade in den köpt en ny strömsladd så det är inte den det är fel på. Som det ser ut nu måste jag lämna in den IGEN! Blir så sjukt less!

I så fall är det 4:de gången som vi lämnar in den. Jag köper inte en HP igen... Å jag köper inget från Expert igen!



Middagen var super, jag fick ju taco´s =) Var riktigt skoj att träffa båda flickorna och Älsklings moster med man. En bra kväll förutom datorn då...

Middag

Idag blir det middag hos svärmor. Vi får antigen taco´s eller grillad oxfilé. Jag vill ha taco´s =)
Dessutom får jag igen min dator idag!



En liten Lyra.

Inte på topp

Är på så sjukt dåligt humör och har vart det hela veckan =(

På söndag börjar jag att jobba natt igen och jag vet att jag kommer att vara sinnessjukt trött under första natten... Nu har man ju som vant sig att stiga upp kl 05. Nu kommer jag hädanefter att gå och lägga mig den tiden... Hemska tanke. Men nån måste ju utföra skitjobbet.

Att Bella sen är i höglöpen, Toivo som bara piper och ylar hela tiden gör inte att jag blir på bättre humör! Vill bara gråta..

Å sen är det en jävla sak som stör mig enormt som jag inte kan ta upp här... Men varför får jag inget svar av dig människa??

Mixade tankar just nu

  • Urk på jobbet. Vill börja med natten nu. Fast denna vecka kommer jag bara att vara ledig lördag...
  • Idag gick vår HD box sönder = inget bra på TV.
  • Bella löper och Toivo är bara jobbig.
  • Å va faan skulle jag drömma om just dig för inatt? 
  • Jag vill ha surströmming.
  • Vill även ha kräftor.
  • En blåbärspaj skulle oxå sitta fint just nu.
  • När ska Lyra löpa?
  • Jag vill ha min dator NU!
  • Jag vill vara miljonär.
  • Jag måste stiga upp kl 05 imorgon...
  • Alltså ska jag göra en tidig kväll!

Over and Out.


Rädd för dricksglas =)

Finns det fler än jag som är det, =) Till saken hör att jag är bara rädd för dem då jag ska diska dem, detta pga av en avskuren sena på långfingret som uppkom för några år sen då jag diskade ett glas som gick sönder.

Vi införskaffade en diskmaskin men nu har den gått sönder! Alltså måste jag diska dessa glas... Idag blev jag kallsvettig då ett glas gick sönder på ett liknade sätt som när fingret fick stryk... Huvva... Jag hatar glas =)

HundProblem!!!


Just nu har vi 2 veckor av problem! Bella löper... Å jag jobbar dag i 2 veckor till... Bella kan man inte lämna hemma själv... Mamma ställer inte upp nå mer att passa dem... I bilen brinner de upp... Å är de i bilen så förutom att de brinner upp så äter Toivo upp allt för att ta sig till Bella... Vad gör man? Jag sliter mitt hår för att kunna lösa dessa 2 veckor, jag börjar ju jobba natt sen så då är det ju inga som helst problem.

Tänkte först att: Lämna Toivo och Lyra hemma själv men insåg att Toivo kommer då att yla hela tiden för han vill ha Bella, alltså, det förslaget lägger vi ned. Vill inte ha klagomål.

Andra tanken: Lämna Toivo till bror men de har prövat en gång innan och ringde efter ett dygn, hämta hunden! Han ylade bara hela tiden.

Hundagis: Har inte råd och våra hundar är rätt, vad ska man säga? Svårhanterade...
Hundvakt: Läs ovan.

Förslag på lösning mottages GÄRNA!!





Det gick fint idag

Faktiskt, det var inte ens tungt. Jag var bara lat ;) Synd bara att tiden gick såå sakta... Imorgon är en ny bra dag.
Sen efter jobbet blev det tvätt, kemtvätt, lämna in dator, handla, klippa klor på djuren. Visst har jag det spännande här i mitt liv? =))

Idag

Jo det gick vägen på jobbet idag. Första timmen var tung men sen gick det lättare. Nu tror jag att uppförsbacken inte är lika brant.

Efter jobbet for jag till Amanda för lite snack och träffa hennes 10dar unga son =) Hur söt som helst och så himla snäll =) Riktigt trevlig var det.

Imorgon blir det att lämna in datorn IGEN! Å sen en tur till kemtvätten med vardagsrums mattan.Fast först jobba lite förståss.
Det blir nog en bra dag.

Visste ni att

Såg på History HD häromdan. Där berättade de att i USA finns det en stad som heter DeadWood. I denna stad på 1890 talet så var det en speciell gata som då tros ha vart den farligaste gatan i USA. På endast 40 meter fanns de 75! saloons!!! Helt otroligt. Tänk att göra en krog runda där =)

Staden kallades även för " Sin City " pga av all alkohol, horor och bordeller, och alla mord...

Kolla in på DeadWood.

Imorgon

Då är det tillbaka till verkligheten. Jag vill verkligen inte. Men jag tror att om jag bara tar mig igenom morgondagen så kommer resten av veckan att gå bättre.