Vad ska man säga?

Blir så s*tans förbannad!!
Jag har ont och sjukskrivde mig igår vid 16 tiden. Mmh, sen när jag ligger och sover så ringer det... " Har du försovit dig eller är du sjuk "... WHAT!! Är ni dum i hela huvve´eller? Jag ringde ju på eftermiddagen! Men då har vår så kallade " serviceledare " ( vikkar dessutom för den som egentligen är ) inte meddelat de jag jobbar med.

Då blev jag arg och skickade ett arg sms till honom och sa att du kan ju informera personalen ni har hand om, om att när de sjukanmäler sig så ska de tydligen sjukanmäla sig till den andra personalen oxå! Då var kl 00.20 och jag har inte fått nå svar på de sms:et.

Vilka j*vla mufflonfår man har att göra med...

Jag har svaret

Jag har ju en sjukdom. Nu blir det privat men det är min blogg och mina tankar.

Jag har Endometrios. Just nu har jag "Mveckan" Känner mig trött, ont i ryggslutet, känner mig extremt uppblåst. Börjande således att fundera lite på min sjukdom. Har ju som egentligen inte satt mig in i den så mycket. Gick in på Endometrios föreningens hemsida och läste lite. Gissa vilka symtom som fanns med på sjukdomen? Jo, läs det ovanstående som jag nyss skrev. Nu har jag svaret.

Det är inte kul att ha detta. Ibland att ha sån mens värk att man måste åka till akuten för att få morfin... Nu går ju dessutom sjukdomen i skov så ibland har jag inte alla dessa problem men nu ska jag nog ta och sätta mig in i vad det är jag har att handskas med... Så att jag vet till nästa gång och då behöver jag inte fundera så mycket...

Jajaja.

Blä blä

Fruktansvärd natt på jobbet. Trött, hungrig ( glömde mina smörgåsar ), ont i ryggen, allt jävlades, saker tenderade att hoppa på mig så att jag gjorde mig illa ( nej jag var inte klumpig och gick in i saker ). Svettades och frös om vartannat..

Inte är det bättre nu heller. Fortfarande ont i större delen av kroppen, TRÖTT, spisen vägrar att funka. Jo för att i Lördags så bestämde sig min lgh för att ha en egen earth hour/natt/dag. När vi vaknade hade vi ingen ström i lgh... En bra sak kom ju ut från det, nu behöver jag inte avfrosta frysen för det är ju redan fixat =)

Securitas fick komma hit 2ggr och ändå fick de inte spisen att funka. Blev hämtmat hela helgen, och micromat...

Äh, nu tror jag att jag går och sover igen.

Verkligheten

Alla borde se " Självmord på recept " En amerikansk dokumentär om användningen av antidepressiva mediciner som ges till ungdommar och även barn. Jag har sett den förr och nu ser jag den igen. Frågan är om dessa tabletter hjälper eller stjälper...?

Se den !!

Nu är det BORING...

Jag har tråkigt... Snodde detta av Sofia... Hope is OK =)

1) En helt random snubbe kommer fram till dig och säger: "Hej, vem är du?" Vad svarar du?

-  Ignorerar

2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?

- Mat


3) I ditt senaste sms står det?

- En rolig historia om beach 2010 =)


4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?

- Reklam Jingel från 118 100 =)

5) Var är din pv/fv just nu?

- Bredvid mig i soffan

6) Välj ett ärr på din kropp?

- Långfingret efter att jag skurit av senan då jag diskade...

7) Vilka är dina favoritfärger?

-  Svart och grön


8) Vilka i ditt liv litar du på?

- Mig själv


9) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?

- Hm, klurigt... Kom int´på nå ´men nå tufft, hahha


10) Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?

- Jag ler när Älskling säger sånna saker =)


11) Hur ofta svär du?

- I tid och otid

12) Litar du på alla dina vänner?

- Nej


13) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?

- Nja, tror jag håller mig inom Sverige´s gränser


14) Tror du att allt som händer har en anledning?

- Till viss del


15) Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?

- Otrohet


16) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?

- Hahha, jag vet exakt den rätte för det yrket

17) Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?

- Personlighet, humor


18) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?

- Köpa ett hus


19) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?

- Har jag minnet kvar så skulle jag nog ringa Ela

20) Tror du att du skulle bli en bra förälder?

- Absolut


21) Vart togs din profilbild?

- Uppenbarligen har jag ingen profilbild...


22) Ärligt, vad tänker du på just nu?

- Koncentrerar mig på dessa frågor
 

23) Vem känner dig bäst?

- Älskling


24) Vad är helgens planer?

- Tar helgen som den kommer


25) Vad har du på dig just nu?

- Underkläder, byxor, Tshirt, strumpor


26) Har du någonsin slagit ett träd?

- Inte vad jag kan komma på


27) Har du någonsin smygit ut ur huset?

- Nej, har aldrig bott i hus


28) Aldrig sova eller aldrig äta?

- Spelar ju ingen roll, jag klarar mig inte utan nå av det


29) Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?

- Nattmänniska numera =)


30) Finns du där för dina vänner?

- För de som finns där för mig


31) Gillar du att umgås med andra människor?

- Ibland

32) Har du lätt att förlåta andra?

- Verkligen inte. Här ser ni fröken långsint =)


33) Skulle du någonsin dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?

- What!? Skulle inte tro det, skaffa en egen!


34) Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?

- Jo


35) Finns det någon du bör reda ut saker med?

- Hur många som helst


36) Kommer någon ringa dig ikväll?

- Nej det tror jag inte


37) Vill du ha ett förhållande just nu?

-  Är i ett redan


Underbart att vara ledig

Jag är ledig i... 4dar! Loveley! Sen jobbar jag 4 dar ledig 3 tro jag, sen jobb 3 dar... Dvs en 3 veckors lugna veckor =) Ju närmare sommaren vi närmar oss desto mindre folk på mitt jobb och det mina vänner betyder... Lättare att arbeta!

Idag har jag påbörjat organisera vårt kaos... Har kommit ganska långt men fortfarande är det mycket att göra... Tur jag är ledig =)
Jag håller även på att försöka göra en egen design till bloggen, jag är ju inte teknisk eller smart men jag skall lyckas! Det är bara att lära sig helt enkelt! Hur svårt kan det vara??



Renforsen sommaren 2009


Sur och grinig

Det är jag idag. Nästan allt stör mig... Tur att jag bara jobbar en natt till sen kan jag sova ut och framför allt sova bort det dåliga humöret.

Over and Out.


...

Förvirrad till tusen imorse var jag. Vaknade av att Älsklings klocka ringde. Jag yrvaken och tittar på min klocka och tror att jag har försovit mig!! Fattade inget av nåt så Älskling var tvungen att tala om för mig att jag hade ju redan vart och jobbat, hahha. Jaha sa jag och somnade om på en gång =)

Så kan det gå!

...

Nu har jag oxå rensat lite. Det fick bli en hel hög med sängkläder och gardiner som rykte! Känns skönt att bli av med allt gammal skräp som man har i garderoberna. Så under veckan blir det stor städning i alla skåp.

Dessutom funderar vi på att flytta. Vill ha en mindre lägenhet då vi egentligen inte behöver en 3:a. Vad ska vi egentligen med det 3:dje rummet till? Där inne blir det bara en massa skräp och vi vistas aldrig där. Dessutom har vi skyhög hyra så en 2:a skulle passa oss så mycket bättre.
Jag tror att i början ville vi ha en stor lägenhet då vi hade bott så trångt innan. När vi flyttade ihop bodde vi på 23kvm, med 2 hundar. Det var trångt. Sen nästa lgh blev ju lite större men dock inget riktigt kök.
Vi får väl se, vi hinner säkert vela fram och tillbaka =) 
 



...

Ljuvligt vädet ute! Har vart på en lite promp med hundarna redan. Nu måste jag tyvärr städa så då får jag bara se solen genom fönstret... Men det gör inget, bara jag ser den så är jag nöjd =)



En sommar kväll i Bäcksjön...

...

Inte en gång har jag ångrat att jag flyttade. Jag kommer nog aldrig att flytta tillbaka heller. Här har jag allt som jag vill, förutom Burger King då =) Men de är väl på gång som tur är. Jo en sak ångrar jag, att jag inte flyttade tidigare!

Den här veckan som kommer så jobbar jag bara 3 utav 5 nätter. Har semester onsdag och torsdag så det ser jag framemot. Ska bli jäkligt skönt det! Har en massa, massa skolarbete som jag måste göra. Så de lediga dagarna får väl gå åt till att plugga men det gör inget för jag får ju ialla fall sova med Älskling!

...

Ingen grillning idag inte. Bara att ta hand om bråtet. Det blev 4! sopsäckar... Mest är det Älskling som har rensat och då verkar det mesta ryka =)

Å vet ni, ett glasbord och en hund kan man ha mkt roligt med, hahhaha

...

Idag ska jag nog koka kaffe, he kaffet i en termos, ta ett liggunderlag, sätta mig i skogen och göra eld och grilla korv =) Det hade vart nåt. Men det kräver ju att jag måste stiga upp först... =)

Idag ska det även kastas en massa bråte här hemma och till middag vill jag ha taco´s, måste ringa till svärmor och ge ett litet middags tips ;)

...

Det är jobbigt. När man ser sånna här filmer. Just om vänskap. Jag har aldrig vart den " öppna " typen och därför har jag aldrig kunnat få en sån riktig vän. En som man kan dela allt med. Det är jobbigt.
En sån riktigt vän att man kan alltid prata med och man döljer inte hemligheter. Har aldrig haft, kommer aldrig att få. Det känns jobbigt.

Jag har alltid vart den starka. Det kommer jag att fortsätta med. Jag har vart den sure, den odrägliga, den konstiga, det kommer jag att fortsätta med. Det är jobbigt men jag överlever.  Det har jag alltid gjort. På min egen hand.

Punkt.

...

Såg ett program idag.. Road Wars, typ som Cops... Engelska polisen stoppade en ung kvinna i sin bil för att det såg att det inte fanns nån försäkring på bilen. Men hon hävdade att det fanns det.
Men så började sanningen komma fram. Hon hade en obesiktigad bil, oförsäkrad var den och hon hade inget körkort!
Medan de satt i polisenbilen så satt hon och rökte en cigg. Hon sa att hon nyss gjort slut med killen osv...

Gissa vad som hände med henne? Hon fick 200 pund i böter och 6 prickar. Bilen tog de! Men hallå! Hon hade ju inget körkort!

När i hela världen skulle de hända i Sverige? Å att vi dessutom kan sitta i polisbilen och ta en cigg =)
Nog är det skillnad på länder och deras regler alltid =)

...

Alltså... Inatt trodde jag att jag skulle brinna av på min arbetskamrat! Va faan håll han på med?? Min Älskling sa att " det låter som att du inte gillar han så mycket..." Hahhaa, nä det gör jag inte heller.

Idag är jag på bra humör! Så skönt att vara ledig och strax ska jag ge mig ut med hundarna i det härliga vädret!



Å idag känner jag mig på 69 eyes humör! =)

Musik som gör en tokarg?

Inatt hörde jag en låt på radion. Först kunde jag inte tyda om det var en tjej eller en kille som sjöng. Men jag tror att det var en kille och jag tror att det var Justin Timberlake... Men fatta så sjukt jävla dålig låt!! Vet inte om det nu var han men det skulle inte förvåna mig eftersom att han sjunger som en tjej. Låten var så dålig att jag bara blev arg och stängde av.

" If you tolerate this, then your children will be next "


Well, Jag vill ha semester

Om typ 3 månader har jag semester. Skönt. Är lite less... Inatt hade jag en konstig natt på jobbet. Mådde jätte skumt. Ville kräkas, var yr, var hungrig ( det är väl dock inte ovanligt ) Även att jag var så trött! Men idag har jag laddat batterierna med mer sömn, mer mat, göra en massa skolarbeten, powernap på soffan, KAFFE i stooor mängder =)

Dessutom skulle jag kunna tänka mig att flytta... Vem vill inte bo här??




Så när jag flyttar blir det till Alaska!
(bilder från
http://www.images-photography-pictures.net/Alaska_United_States.htm )

Boring...

Så tråkigt! Det är inte ens nå på TV... Idag var det fint väder. Jag gick på en prommis, svärmor var hit, sen bara slappa framför datorn... Hur tråkigt som helst ju.

Så mkt man lära sig

Ser ofta på Discovery... Alla deras kanaler... fattar ni hur mkt man lär sig! Helt otroligt. Ni behöver inte titta konstigt på mig i sommar när jag steker stora biffar... Jag vet sätten att kolla om de är klara, utan att skära i dem!

Typiskt.

Nu har min axel/skuldra/rygg helt gett upp. Jag kan inte ens dricka mjölk direkt ur paketet för jag kan inte lyfta armen ovanför huvudet. Ska till sjukgymnasten imorgon och jag hoppas att det bara är att jag sträckt mig på nåt konstigt vis så att det inte är nåt som är relaterat till jobbet.

Har inte sovit särskilt bra inatt... Har som bara kunnat sova på rygg och jag är ju typen som helst vill sova i form som en boll =)

Dessutom har kört fast på ett skolarbete... Har ju läst kursen förut och gjort alla arbeten men just denna uppgift... Som handlar om sinneslagsetik, konsekvensetik och pliktetik...nä det står still i huvudet.

Helt blankt.


Du är rolig du

Med dig vet man aldrig. Ena dagen kan du vara så snäll, så duktig och gör allt jag ber om. Fast nästa dag kan du vara en djävul, som bara bråkar med mig, får mig att bli på sånt dåligt humör att jag måste slå dig. Är det du vill? Varför kan du inte bara vara snäll alla dagar så behöver vi inte hamna i konflikt...

Nu har du svikit mig så många gånger så jag var ju tvungen att ta det tunga beslutet att... Jag kommer att köra dig på bilskroten! Jag hatar dig numera din jäkla bil!!

Dumma dröm!

Vilken konstiga dröm, hahaha. En läkare som skulle kidnappa mig och sen skulle jag ingå i nån forskning om stamceller...


Jag vill inte

Jobba inatt... Jag vet ju att jag måste ta och städa upp efter en viss person...
Nog om det.

Fastnade framför en blogg igår kväll... Läste bara inlägg från en kategori och det var så hemskt! Sjukt jobbigt att läsa... Kolla in själv och läs.. Ni kan ju gissa er fram till vilken kategori jag läste...

Music

.

Sleeeten

Huvva, idag har det inte vart skoj. Blev väl lite väl hårt igår, =))

Taskigt

Bara för att man är ledig nästkommande natt behöver man ju inte fuska så mkt som du gjorde. Det såg inte snyggt ut och sen betyder det att vi, dvs dina arbetskamrater måste ta reda på det som du skulle ha gjort!

Tack, nu har ju ännu en anledning till att du ska sluta.

Tackelitack

För den sköna mini prommisen och för att Annelie trodde att jag var " ung " Det kommer jag att leva länge på, hahha.

Ja just det ja...

Är det så att man tager vad man haver??


Arbetskamrater

Hur galen kan man inte bli på dem! Ett litet okej för att du är ny, men i övrigt verkar du vara en förvirrad och knasig person... Hoppas att du slutar snart.

2 nätter kvar

Har faktiskt tagit det lugnt på jobbet inatt... Funkade ju hur bra som helst, bara man intalar sig att " jag behöver inte stressa " Å vad hjälper det om jag gör det? Inget. Har dessutom sökt semester 2 dar i slutet av månaden. Det skulle vara riktigt härligt att få en kortvecka och lite lite längre helg.
Jag kan fortfarande inte fatta att det går så bra att jobba natt...Jag tror att det har att göra med att man gör nåt hela tiden, inte som när man jobbade natt på sjukhemmet, då hände det ju att man inte hade nå att göra och genast blir ju natten så mycket längre. Som det är nu så känns det som om att man jobbar eftermiddag konstigt nog=)

Idag blir det en tripp till skolan. Men först så måste jag dricka multum med kaffe och titta lite Desperate H =) Sen är jag fit for figth!

Allvar nu...

Nu blir det näsan i böckerna igen... Tänk om alla kurser som man läste var roliga... Så mycket lättare det skulle gå... Men alla kurser har väl där de toktråkiga kurser som man måste harva sig igenom... Suck...



Försov mig =/

Skulle på skolan imorse... Nej, det hände inte, låg kvar och sov istället... Ska prata med läraren så att jag kan komma dit på eftermiddagen istället.
Imorse när jag skulle hem från jobbet så fick jag punktering!! Hur kul är det? Ringde och väckte Älskling och vi beslutade att jag skulle köra hem sakta.. Det brukar normalt ta ca 10 min till jobbet men imorse tog det 40 min att komma hem! Varför ska alla våra bilar krångla? Tur i oturen att jag inte har hunnit på bilskroten med bil nr 2, där för övrigt växellådan håller på rasar, så nu får vi köra med den tills vi köpt nytt däck och fälg... När ska det sluta komma sånna här extra utgifter? Kan man inte en månad bara få ha sina räkningar och slippa att lägga ut en massa pengar på bla bilar, =)

Måndag

Ny vecka.
Att jag ska känna mig så stressade på jobbet! Inte bra... Vet att jag behöver inte stressa men gör det ändå... Inatt ska jag försöka ta det lugnt =)

Dessutom har jag kommit in i en " ätersomengalningperiod" ! Bad bad!!
Blir väldigt chockad om jag har gott ned nå sen sist jag kollade... Men jag återkommer väl till mitt normala jag sen, =)