En rolig dag

Jag och Frida och lilla Freya traskade iväg till 4H gården i dag. Givetvis hade ingen av oss med kameran!  Men lilla F:et fick klappa lamm och kalvar och se på gyttjebadande grisar =)

När jag stod och tittade på den lilla hästen i hagen kommer en ung pojke fram till mig och frågar:

- Är det din häst ?
- Nej det är det inte.
- Hur många år är du?
-Alldelse för många, jag är 30 år.
- Å herregud...( med en lite viskande chockad röst )

Varpå pojken går där ifrån.

Kan inte annat än skratta åt det ;)

Efter det blev det att laga Audi igen och äta grillade handburgare. MUMS! Mera handburgare åt folket, hahah

Blodtrycket...

Var ju inte bra... Fick ingen tid idag hos min läkare men for på Apoteket för att kolla bltr... Det var 162/104!!

Inte konstigt att det är ett tryck i huvudet... Jag har ju i normala fall ett väldigt lågt blodtryck... Så nu blir det andra bullar! Mindre snus, mer motion och bättre mat!

Ska i alla fall prata med min läkare så att det inte kan vara nå annat... Ska sen kolla bltr igen om 2 veckor. Himla smidigt att bara promenera in på apoteket och kolla det =) En väldigt bra service som uppskattas av mig ialla fall =)

Men vad är fel?

Först och främst så dör min dator närsomhelst... Igår dog den några gånger men jag fick den att leva igen =) Jag fattar inte vad det är för fel på den! Har ju tidigare haft den på lagning, 2 ggr dessutom och då ska de tydligen " bytt allt " Jo tjena!

Sen har jag i flera dar haft ett konstigt tryck i huvudet. Jag är rädd och har det inte gått över imorgon så blir det att gå till läkaren...

Söndag...

Vilken jäkla slödag... Har suttit och sett typ 20 avsnitt av " Pingvinerna från Madagaskar " =) Gjorde en paus då vi for och handlade och svängde förbi McDonkan...Illa illa..Har ätit så sjukt dålig mat i flera veckor känns det som. Det måste bli bättre!

Sitter nu och ser ett program som handlar om vad som skulle ske om jorden slutade att snurra... Väldigt intressant men obehagligt...  Borde väl egentligen ta och betala alla räkningar menjag ska ju ha nåt att göra imorgon oxå =)



Bilder från Bäcksjön...

Lördag...

Hade det så trevligt igår med familjen =) Sen så var det ju tänkt att vi skulle dra iväg men vi blev för trötta för det. Blev att sitta hemma och kolla lite filmer istället. Å träffa söta lilla valpen som A och C införskaffat ;) Å så jävla gullig den är!! Till och med Lyra fick träffa valpen, det är första gången hon gjorde det och hon uppförde sig riktigt bra

Nu mera film!

Irriterad...

Det har jag vart mest hela dan =( Men imorgon då jäklar blir det ju gomat och trevligt sällskap!
Först hos svärmor och sen med Jerry och Co. Ska bli skoj!

Nu har vi allvarligt börjat funderat på att flytta... Problemet är att jag kan inte hitta hyresavtalet? Faan, jag var ju förr en person som hade koll på det mesta och inte slarvade jag bort ett hyresavtal! Dock har jag inte letat i förrådet och varför jag skulle placera det där fattar jag inte? =) Men det känns ut som att det kan finnas där... Kanske tänkte jag att vi aldrig skulle flytta härifrån ;)


Torsdag

Huvva jag fryser! Skulle duscha å så fanns det inget varmvatten!! Helvete vad kallt det var ;)

Well idag ska jag som alla andra ut och trängas och sätta sprätt på lite pengar. Mest troligen kommer det att vara miljoner människor på glasbutiken... Undrar just vilken tid som är bäst att fara dit? Fast det spelar nog ingen roll för jag skulle tro att Umeå´s all befolkning är ledig idag...

Nope nu måste jag städa lite så att jag får upp värmen. Ha en bra dag!!

Energi till inget

Det går så mycket onödig energi till jobbet... Dom har gjort fel och det tar tid att fixat det... " prata med den, nej prata med " osv... Inte undra på att man inte får sin skönhetssömn =)



Dessutom har jag misslyckads grovt med några saker. Det går att fixa men det kommer att ta tid. Jag är verkligen den som inte har nå tålamog och vill jag ha nå så vill jag ha det på en gång. Men så kommer det inte att bli nu så jag får väl försöka intala mig själv med att det kommer att ta tid men när det är klart så är det great!

För ca 2 år sen köpte jag en ljud CD med MindFulness på inrådan av min läkare för att hantera min panikångest.. Har öppnat den men inte så mycket mer... Tror att det är dags att ta och damma av den nu och ta tag i saker... Kan nog vara bra det. Å bra att passa på medans man har semester! Är det inte så då att man har tid för sånt annat som man inte har tid med när man jobbar?

Well, nu är det ju midsommar med allt vad det innebär ( grillad oxfilé, lite rom tårta förhoppningsvis och sen toppat med senaps sill =) )

Over and Out.

GRATTIS!

Ett jätte grattis till Fjällfarmens H - kull som idag fyller 8 år!



Fjällfarmens Hiljaa



Fjällfarmens Haaveista Totta



Å matte´s ögonsten, Fjällfarmens Huomisen Toivo

Attans små hundar, ni börjar att bli gammla nu ;)

Är det Söndag idag?

Nej inte det men min kropp verkar tro det i alla fall. Idag är en dålig dag.... Älskling kan du inte sluta jobbet nu och komma hem... Jag behöver dig nu.

Borde väl egentligen ta en promenad och gå bort all ångest men jag orkar inte... ( huvva så lat jag ) Sitter hellre här med mina tankar och känslor och funderar på vart jag ska stoppa undan allt.


Det var magiskt!

Satt ju som många andra bänkad framför TV igår. Å det var så himla fint och man kan verkligen se deras kärlek. Det fullkommligt lyser om dem!

Å jag var ju tvungen att fälla några tårar =)

Det var magiskt helt enkelt!!

Idag sker det =)

Alltså, alla dessa andra kungligheter som är här nu... Vart bor de? På hotell? På slottet??

Efter semestern

Jag planerar inte ens inför semestern... Jag planerar efter =) För jag vet att under semestern blir jag mer förslappad än vanligt men nu tänkte jag ta igen det sen =)

( Å hur ofta hur man det? Typ dagligen) )
Men nu är jag faan gammal och det finns ingen genväg, uppenbarligen... Nu mst man ju börja tänka på rynkor och liknande.. Faan vilken " antirynkkräm ska jag köpa? )

Svammel som vanligt ;)

Kan inte vara bra =)

Nu har jag och Älskling sett alla Johan Falk filmerna... Kan inte vara bra för nu vill jag genast se fler !!


Städ hit och dit

Börjar kl 06 att städa... Fortsätter med det i ca 5 timmar. Kommer hem och kokar mig lite kaffe och tar mig en funderare... Varför sluta städa nu? Så då var det bara att fortsätta här hemma men nu ger jag upp!

Tar resten en annan dag ( läs: typ kns att jag ids nästa vecka, ;))

Nu tänker jag dricka mer kaffe och sen ta och träna lite hund! Det är faan mycket roligare än att städa =)

Intressant att veta allt detta, eller hur ;)


Nope

Jag har inget intressant att berätta idag...

Nej, jag vill inte!

Gå till jobbet imorgon. Måste ju dessutom vara på skit Sport...

Ibland funderar man...

Hur andra människor är funtade...

Vilken tur att jag har Älskling som jag kan lita på när andra sviker. Men nu är det faktiskt så att det finns några som numer är uträknade från mitt liv. Så är det och jag går vidare.


Liten är världen ( lite update )

Idag jobbade jag med en tjej vid namn Sandra. Har sett hela veckan att hon har haft en hund med sig och att hon satte upp bakluckan med en apportbock så då drog jag slutsatsen att hon tränar hund. Så när vi åkte iväg imorse så fråga jag va hon hade för hund... En rottis hade hon och hon var nu uppflyttad till elitspår!

Jätte kul att träffa en likasinnad och halva dan pratades hundar. =)

När jag kom hem från jobbet så tänkte jag att det var ju dumt att jag inte hade hennes nummer så att vi kunde träffas och träna lite hund... Vad händer då? Jo, hon frågade Bella efter mitt rum och så ringde hon! Så nästa vecka skulle vi ses =) Kommer bli hur kul som helst att få en ny träningskompis!

Å Rotan, om du läser..., du kanske vet vem hon är... Hon är nämligen från Skellefteå... =) ( Hon visste vagt vem du är )



Middagen blev grillat ute i Bäcksjön idag, så jäkla mysigt och så jäkla gott, =)) 


Dessutom så har jag och Sandra tävlat samtidigt i samma klass, tyckte väl att hon såg bekant ut =) ( det gick bättre för henne än för mig och Toivo.. =) )

Underbara Bäcksjön





Detta fina väder gjorde att jag och Älskling for till Bäcksjön för en liten picknic =) Det är så rofyllt där och man kan bara känna lugnet, ( om man bortser från 3 hundar som sitter i bilen och skriker att de vill bada =) )

Spenderade några timmar där med kaffe och smörgås och lite fiske. Men ingen fisk fick vi... =(

Så skönt att bara sitta och njuta av vädret och naturen, av varandra... Tydligen ska det bli dåligt väder i helgen vilket är synd annars hade ni nog hittat oss i Bäcksjön!

Tråkig dag på jobbet då jag dessutom fick gå hem från Regementet... Lååångt var det....

Shoppat!

Haha, det roligaste hände då idag på H.M... Jag kom till kassan med mina kläder och skulle då betala. Expediten börjar att ta bort larmen, lägger sen plaggen i påsen och säger " Varsågod "... Mycket förvirrat frågar jag : " Ska jag inte betala? "

Ni skulle ha sett hennes ansiktsuttryck! Har nog alldrig sett nån som var så förvirrad som hon, hahahah Så det kunde lätt ha blivit bra billiga kläder för mig ;)

Efter det gjorde jag ett super fynd! En snygg jacka... Å billig! Eller egentligen inte i mina ögon men när jag såg att den hade ju kostat 2000kr så blev det till och med billigt i mina ögon =) Nu är jag nöjd och har trots dessa inköp idag kvar pengar. Köpte ju inga byxor och jag hatar att försöka hitta nå byxor som är snygga och framför allt sitter bra. Det får nog bli ett senare projekt.



Mycket fina rosor som jag fick av Mikael och Patricia den 4:de... Tack!

Tisdag

Är så trött!!
Trots att jag inatt sovit massor hann jag somna på soffan ganska omgående efter att jag kommit hem från jobbet =)

Har igår och idag vart med bilpatrullen på mitt jobb och jag skulle kunna tänka mig att fortsätta det med det. Men det ger ju så jäkla dåligt betalt i jämförelse med nattjobbet... Vi får väl se om jag har nå jobb överhuvudaget till hösten...

Imorgon har jag tänkt att ta med min födelsedags present från Älskling och spendera dem på lite saker. Kommer nog inte att idas åka ned på stan för det är så mycket folk överallt som man måste trängas med. JOBBIGT!
Så jag håller mig nog i krokarna här hemme =)

Fick ett presentkort av pappa på Guldfynd och grejjen är ju att jag använder inte smycken. Trots detta for jag igår ned på stan och införskaffade nya örhängen och ett halsband ( när har jag tänkt använda det egentligen? ) Örhängen brukar jag använda med That´s It lixom... Hade iofs kunnat köpa ex.vis salladsbestick i silver...=)

Nu ska jag rycka upp mig!

SöndagsÅngest...

Kan man göra en lobotomi på sig själv? Fy faan vad dåligt jag mår! Jag har ju inte ens gjort nåt som jag måste skämmas för, eller jo en sak... Men det är inte mitt fel att min granne är dum i huvudet och att ibland blir jag så jävla arg! Hon visste ju förvisso inte om att jag fyllde år men hur kan hon påstå att det var livat här när vi var 4 pers utan musik!!

Igår var det slitet... Sovit 6 timmar, inte riktigt nyker när jag stiger upp å så måste man dessutom vara social eftersom att jag fick besök. Kan ju säga att vid 21 tiden slocknade jag igår =)

Just nu vilja krypa in under nåt och stanna där på obestämd tid. Dessutom måste jag jobba imorgon!


Födelsedag

Jaha nu är man gammal =) Tack för alla gratulationer jag fått idag.

Gjorde ju som sagt en smörgåstårta och den var god! Har hur mycket som helst kvar men pappa kommer ju imorgon så då lär en stooor bit försvinna, hahaha



Kanske inte den snyggaste men allt ska ju ändå blandas imagen.

Blev väck imorse av att Buketten ringde och sa att jag skulle få blommor. Hela dan har jag funderat på från vem det kunde tänkas vara från men jag hade aldrig kunnat gissa mig till att det var från Linda och Mia! Å den fränaste hälsningen ever!! Tack söta ni och vi saknar er oxå!

Torsdag, snart den gyllne Åldern...

Ja fy vad vi ha fixat med idag. Städ.

I Hate It, I work with It...

Fått 2 fina presenter redan nu av Älskling. En Duff Beer tröja och en annan sak =)  Smörgåstårtan är gjord i alla fall och den blev väl inte snyggaste men den hemgjord och kostar således mindre cash.

Nu ska jag bara ta och njuta av mina yngre dar för att imorron då går det bara utför =)

Onsdag

Skumma drömmar i nätterna 2. Först slogs jag med barn med jätte tops! Inatt drömde jag att jag hade hål under fötterna och dessa hål funkade som en mun!?  Fatta hur skadad man måste vara =)

Vaknade till nångång att jag låg som i ett skruvstäd. Ryggen hade låst sig och jag ville så gärna vända på mig. På min ena sida ligger Älskling och en hund som vägrade akta sig. På min andra sida ligger den andra hunden som oxå vägrade att akta sig, trots att jag försökte putta ned henne!

Detta resulterade att jag fick ligga kvar i mitt skruvstäd och sen när Älskling gick till jobbet skulle jag äntligen vända mig. Det gick dåligt. Jag måste nog fixa cash till en kiropraktiker ( hur stavas det? ) och kolla upp vad som är felet med min rygg! Den kan ju inte vara " endon " som gör detta! Det måste vara nåt annat!

Ibland när man har ryggont så brukar det ju bli bättre av att man rör sig. Inte i mitt fall. Det går iofs bra att promenera... Det är sen när jag stannar som smärtan kommer. Å jag kan ju inte promenera omkring hela tiden? Är väldigt trött på detta nu. Det är ju så mycket som jag måste göra men inget blir just nu gjort.


Typiskt

När jag har då har ordnat jobb denna vecka så får jag sinnessjukt ont i ryggen! Hoppas att det har gått över till nästan vecka i alla fall....