Helgen

Så fint och härligt väder det har vart i påsk. Vi har bara tagit det lugnt och jag är glad att det inte blev en påsk som det var förra året, hihi, den var riktigt tung men rolig.

Igår premiär grillade vi och idag åkte vi till Bäcksjön och grillade. Så nu luktar man så där eldigt gott och hundarna är trötta. Isen låg fortfarande kvar så vi ville ha hundarna lösa just vid sjön. Nu blir chips och film, ett rätt så bra avslut på denna långledighet!



( Bäcksjön i vintras )

Påskmaten

Happ då har man ätit en massa. En massa potigratäng, oxfilé, laxrulle, romtårta och nå´konstiga ( men mkt goda! ) ägg i glas.


Så nu är man mätt =) Efterrätten var tyvärr inte så god... Men den lät jätte god när svärmor läste upp receptet för nån dag sen =) Tur att hon hade en bit tårta som man kunde ta till kaffet =)

GLAD PÅSK

Fina fynd

Var på Expo idag och fyndade =)




Sopsäckar

Idag är jag ledig. Så jag har efter att sovit en stund räfsat en massa löv på våra 2 uteplatser. Började på framsidan då den såg värst ut. Tänkte att det blir nog ändå inte så mycket skräp. Nä bara 4! sopsäackar med löv och annat äckel.
På baksida blev det bara 1 säck med skräp =) Dessutom har idioterna som bott här innan gjort en alldelse egen liten eldstad! Precis vid husväggen...! Men vad f**n köp en grill!!

Mixed

1 av 3 nätter jobbade! Yeah!!
Dock inte så Yeah att min rygg gör ONT, min axel gör ONT och det toppat med arga lingon från helvetet! Sen kan jag inte ringa eller ta emot samtal. Detta för att jag har bytt från Halebop till Telia och mitt nya SIM kort finns i LSE men jag har fått lovat att Choppie skickar det imorgon så på onsdag borde jag ha det...

Söndag

Jag har haft flera söndagar i rad utan den vanliga ångest... Ikväll har den dock varit här, eller är här... Fuck!
Jag hatar det! Dessutom är det så jäkla jobbigt att fara till jobbet med denna ångest för det innebär att jag har 6 timmar av ensamhet och ingen att prata med. Jag hoppas att när jag vaknar imorgon så ska jag ha sovit bort ångesten!

6 år idag!

Idag har jag och Älskling vart tillsammans i 6 år! Helt ofattbart så fort tiden går =) Mamma undrade om jag var riktigt säker på att det var så lång tid =) Yepp, det är jag.



Jag minns vår första " dejt " som om den var igår. Den var hemma hos mig och vi satt och såg tv på min lilla tv och pratade en massa förståss =) Shit vad jag var nervös!

Älskling, Du är mitt allt på jorden, älskar dig av hela mitt hjärta! Puss!

Uppe

Tusan, idag är jag ju uppe med tuppen =) Brukar ju annars kunna sova till 16 tiden...
Till middag idag blir det taco´s hos svärmor! Kommer att sitta fint det. Kan ju säga att dricka kaffe på tom mage idag var inte en bra idé... Fick ju gå och kräkas och efter det tvinga i mig en smörgås... Är sjukt hungrig men mår illa för att jag inte har ätit... Snacka om ett moment 22, haha

15/4 13567

Slut på veckan

Kunde det bara inte ha vart slutet på Majmånad? För det innebär att jag slutar att jobba natt! Men jag får nöja mig med att jag jobbar 3nätter, sen ledig 6!nätter över påsk och efter det 3 nätter å sen blev det helg igen =) Men efter det blir det en månad full av jobb...

Söker en massa jobb men har ingen framgång direkt... Har iofs varit på 2 anställningsintervjuer men det har inte lett till nå´jobb, tyvärr... Men skam den som ger sig!

14/4- 10644

Man hoppas ju...

Efter att ha läst vissa saker i tidningen imorse ( å mina egna tankar hade kns inte så fel ) så hoppas man ju att X inte har gjort detta som stod. Nu känner jag inte X men har träffat personen några gånger och fått berättat för mig om händelserna som skett.
Jag hoppas att allt är ett missförstånd och är det inte så hoppas jag att du får hjälp. Att utsätta så många andra för rädsla och sen skylla allt på nån annan... Inte bra.


Hjärtat i halsgropen

Var nyss ute på en promenad med Lyra och Toivo i det härliga vädret. Efter att vi hade vänt om för att gå tillbaka till bilen ser jag hur Toivo stannar upp i snödriva och stirrar på nåt. Jag skyndar mig fram och ser en karl med 2 jämthundar! Shit, shit tänkte jag och som tur var så hade Lyra inte upptäckt dem. Toivo kan jag åtminstonde få stopp på men inte Lyra. Så jag tar Toivo i nackskinnet och springer därifrån med han =)

Men jisses vad hjärtat mitt slog ;) Tänk om Toivo inte hade stannat kvar utan hade gått fram. Då hade ju Lyra hakat på och hur hade hans hundar reagerat på dessa 2 nykomligar? Det kunde ha utbrytit ett slagsmål ju... Å jag hade fått stå med svansen mellan benen eftersom att mina var lösa =)
Tur det gick bra!


Tisdag

Har väl egentligen inget att säga.
Det ringde på dörren idag och där stod en karl som inte kunde prata svenska och som gav mig en lapp där det stod att han hade 2 sjuka barn och han behövde pengar så han sålde nå´teckningar. Nej Tack! Jäkla tiggeri är vad jag kallar det.

I övrigt så har familjen vart på besök idag och Sandra har varit ute och tränat Lyra själv i en timme. Så snällt av henne att hjälpa mig =) Uppskattas väldigt mycket!

Nu blir det att laga till nån middag och sen slappa framför Tv:n.
Just det ja, här är vårt nya tillskott i bilfamiljen ;)