Många som var i affären

Idag skulle jag handla all mat inför Nyår och jag var inte den ende!
Jag blir tokig på alla andra som är och handlar. Dom är ju bara ivägen och yra som höns är dom. Går dom dit dessa dar utan att veta vad de ska handla? Det verkar så i alla fall. Ringde hem och sa att " Tur att detta snart är över " Då återgår då allt till som vanligt och man kan gå i mataffären utan att trängas.

Om en elefant och en giraff skulle ha en löpartävling, vem skulle då vinna?
Elefanten, giraffen är ju fortfarande i kylskåpet.


Spenderar byxorna på

Idag körde vi bort en gammal soffa och fula köksbordet. Har man sen kastat nåt måste man ju komma hem med nåt annat skrot :)
Så idag fick det bli ett nytt soffbord, nya tallrikar och glas och en hårtork, haha

                     Hur får man in en giraff i ett kylskåp?
                                Man tar ut elefanten.

Tråkig dag...

Har inte gjort mycket idag. Sov för det första alldeles för länge. Älskling trodde att jag skulle jobba inatt så han väckte mig inte. Detta resulterade i att jag steg upp kl 15! Så det var den dagen.
Sen kom mamma hit och efter att hon gått hem fick det bli Kärnan mat, så himla gott med en flottig pizza så här i juletider :)

Hur får man in en elefant i ett kylskåp?
Man öppnar dörren och kör fram gaffeltrucken.


Har man pengar så...


Å går man ut i tidningen om detta så tycker jag att det är bara för att bevisa en sak: Vi har pengar som vi kan lägga ut på totalt onödiga saker!

Yepp, jag var nykter

Efter att vi varit i Ersforsen och ätit middag så skulle vi på Konsum. När jag svänger in på Byttgränd så ser vi att polisen står i en korsning och det är högerregeln som gäller där men inte stannar jag. Så de kom efter mig och på parkeringen så kollar de körkort och om jag var nykter, vilket jag förståss var =)

Han som jag pratade med tyckte inte riktigt om min körkort eftersom att det är ganska så trasigt... Men han sa inget mer om det. Medans den andra kollar upp bilen så frågar han lite om hundarna och så undrar han vart vi ska?? Öh, vi ska ju på Konsum uppenbarlingen... Men han trodde visst att det var nå happening där för de kom en massa bilar. Då sa jag att det är ju för att ni står här, folk är ju nyfikna =)

Jag fattar inte varför jag alltid blir så nervös så fort jag blir stoppad av polisen? Jag gissar att det är jag inte ensam om...


Julafton över

Jaha då var man hemma igen efter att ha ätit massor med mat hos svärmor. Gött va det!
Mycket fina julklappar fick jag oxå, mest till köket, så som dukar, tabletter ( heter de verkligen så? ) och grytlappar =)

Well nu blir det nog ryggläge i soffan och titta film. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Julafton idag!

Som om nån inte har märkt det =)
Har redan öppnat 2 presenter som jag är mkt nöjda med. Ett nytt duschmunstycke och en ny jacka =)

Nu längtar jag efter all julmat!!

Dan före...

Konstig dag idag... Kom efter jobbet, kunde icket sova. Såg en film i förhoppningen att jag skulle bli trött men icket! Bara att kliva upp då. Sen ut och köpa lite saker och skjutsa mami... När jag sen kom hem med en grym huvudvärk så somna jag på soffan. Vaknade när Älskling kom hem från jobbet och gick då och la mig i sängen-

Blev väckt för ett tag sen... Seg som knäck är jag...

...

Igår fick vi hem vårt nya köksbord och idag har jag oljat in det. Det blev så himla fint i köket nu=) Är riktigt nöjd.

Sista natten att jobba inatt och imorgon blir det att fara ut och köpa nån julklapp eller 2... Har bara inhandlat 1 hittils men å andra sidan är det ju inte så många jag ska ge till. Tur det för annars blir det så dyrt. Däremot har jag ingen aning om vad jag ska köpa till dessa personer. Helt blankt i huvudet är det så jag får väl strosa runt i affärerna och kika och se om jag hittar nåt.
Ska bli extremt skoj att trängas med alla andra människor som kommer att vara ute imorgon...

Måndag

Endast 3 nätter kvar denna vecka =) Sen lite mer ledigt än 2 dar vilket jag ser fram emot. Dock känns det som att jag håller på att bli förkyld och se det vägrar jag! Icket att jag kommer att vara sjuk under jul och nyår.

Musichelp 2010

Ibland funderar jag på om jag börjar att bli riktigt gammal... Eller visare? Men hursomhelst har jag totalt denna vecka fastnat för Musikhjälpen! Brukar ju inte lyssna på SR... Förrän jag träffa min Älskling =) Å nu är jag totalt insnöad på SR! Följer Vaken varje natt och vore jag vaken på morgonen skulle jag höra på Morgonpasset.

Uppmanar ALLA att skänka en slant till Musikhjälpen, för att stoppa handeln med barn, å jo, jag ha skänkt en slant.

Det var på tiden

Nya julgardiner till köket blev det idag. Var väl en 10 år sen jag sist köpte ett par =)


Bor numer i kartonger igen, å lite plast

Jaha, idag satte de igång med tapetseringen. Så nu ser vår lägenhet ut som en byggarbetsplats. Tur att det går fort i alla fall. Vardagsrummet ser ut att bli klart idag och efter det är det bara några våder i hallen som ska bytas ut och sen sovrummet. Vilken tur att sovrummet inte är så stort så går det ännu fortare =)

Tänk att jag dessutom lyckades att sova några timmar trots att målaren höll på att slipa =) Döm sen till min förvåning när jag stiger upp så har han även målat om taket, fönsterkarmarna och alla dörrkarmar! Det kommer att bli så fint här sen =)

Nu mer kaffe och efter det lite mera kaffe.

På ingående...

Fått ett nytt köksbord idag men det leveras kanske nästa vecka.
Jag är glad =)


Köpit

I Sundsvall köpte vi ju 2 lampor... En till köket...



... sen en form av myslampa som vi inte riktigt vet vart vi ska hänga.. =)



Efter att vi pantat för flera miljoner idag fick det bli 2 Fredskallor till köket... Dessa ska jag hålla vid liv ;)



...

Sweet, nu är man ledig i 2 dar =) Kan säga att jag var riktigt trött när jag skulle stiga upp. Försökte hoppa ur sängen " tidigt " idag men jag var sååå trött. Men efter en promenad med hundarna i denna kyla så vaknade jag till.
På schemat idag står det: Panta, kanske köpa nån blomma och krukor ( tips på odödliga blommor mottages gärna ) och så städa till här lite. Dock känns det ganska onödigt att städa eftersom att målarna kommer på måndag morron och tapetserar om här... Men diska skulle jag kunna göra i alla fall =)

Prosit.

...

Sweet, nu är man ledig i 2 dar =) Kan säga att jag var riktigt trött när jag skulle stiga upp. Försökte hoppa ur sängen " tidigt " idag men jag var sååå trött. Men efter en promenad med hundarna i denna kyla så vaknade jag till.
På schemat idag står det: Panta, kanske köpa nån blomma och krukor ( tips på odödliga blommor mottages gärna ) och så städa till här lite. Dock känns det ganska onödigt att städa eftersom att målarna kommer på måndag morron och tapetserar om här... Men diska skulle jag kunna göra i alla fall =)

Prosit.

Mixed

Jisses vad arg jag blir på vår gamla granne! Att F inte ens kan bo där 1 vecka innan grannen kommer ned... * skakar på huvudet*

Happ, i övrigt packar vi upp, upp och upp - fortfarande. Idag så har vi beställt tapeterna till vardagsrum och sovrum. Vore skönt om dom hann fixa upp dem innan jul så att man kan sätta upp några hyllor på väggen. Vår bokhylla är smockfull av saker...

Mycket mer än så var det inte.

3 timmar kvar innan det är jobb

En riktig slappar dag har det varit. Har inte ens packa upp nåt från kartongerna. Så jag vet ju vad veckan kommer att gå ut. Förhoppningsvis så är vi väl klar med allt uppackande nästa helg.
Nu ska jag ladda med godis och kaffe och titta på Beck.

Felkörningar och lurvigt folk

När jag skulle till jobbet igår kväll så står det en man ( som inte var särskilt nykter ) utanför ett fönster och gormar. Jag tänkte att han blitt utkastad av frun för att han var så jobbig... Men jag undrar jag... Han står där en stund och skriker och sen började att han att röra sig mot mig och bilen. Men han går förbi och ut på vägen. När jag så öppnar bildörren så vänder han och går mot bilen. Sen står han bara ett fåtal meter ifrån mig och stirrar!!!
Jag vet att det kan vara ganska lurvigt på detta område som vi flyttat till.... Undrar om han är en av dem som ställer till det här?? Otäck var han i alla fall.

Sen imorse när jag skulle hem från jobbet så var jag ganska slutkörd. Flytten och all stress på jobbet och få timmar med sömn började väl ta ut sin rätt. Sitter i bilen och kör till vår gamla bostadsadress =) När jag svänger in mot Filis så inser jag ju, va faan jag bor ju inte här längre, Hahaha
Så kan det gå när inte haspen är på =)

Nu ska jag montera ihop bokhyllan, Over and Out.

Värsta flytten EVER!

Började med att jag kom hem från jobbet. Tänkte sova en 4 timmar men icket att jag kunde somna eftersom att jag visste hur mycket vi hade att göra. Så jag steg upp och började städa och packa det sista. Vid 10 for vi till den nya lgh men vi fick inte vara med på besiktningen... Happ, hem och städa mer. Hämtade släpet sen och fyllde det med multum av kartonger... Kl 13 for vi och skulle hämta nyckeln. Men då menade dem att ni får inte flytta in idag för det är inte den första!! WHAT!

Förklarade läget så vi fick tillslut 1 nyckel. Nu började helvetet. Insåg att jag hinner inte städa ur innan 15 så jag tog hjälp av mamma. Hjäpte Älskling att lasta av kartonger som han själv fyllt släpet med. När vi kör tillbaka till gamla lgh så står det en bil ivägen och vi kunde inte backa för vi stod i nerförsbacke och det var halt. Så vi tutade och tänkte att de kommer ner och flyttar bilen. Men nej, de bara vinkar åt oss att vi ska backa! Då stegade jag upp till dem och talade om att de skulle flytta bilen!! Då började personen sura och diskutera med mig. Vi kan avsluta det så här: Personen bodde inte på gården, biltrafik är förbjuden, han hade stått där 1 timme, han hävdade att han fick stå där för nån var sjuk, han sa att vi skulle backa för han kunde backa?, osv osv... Vilken IDIOT!

Efter en massa tungt lyftande och ännu mera stress så var vi iväg med omgång nr 2.  Då är kl 14.30 och jag inser att vi hinner inte innan kl 15. Jag ringer och bokar om bes. Fick en ny tid 08 följande morgon. Detta medförde även att frida blev drabbad men även hon fick byta tid som tur var. Nu lugnade vi oss lite. Efter att ha kört allt det som vi äger så är det massor med städ kvar. Jag håller på att gå under vid 18 tiden för då har jag vart vaken 30 timmar på raken. Jag ger upp och sover 3 timmar innan jag far till mitt nattjobb igen.

Morgon därpå åker jag och mamma direkt till lgh och städar ur och vi hann!! Men fyfaan vad vi stressa! Sen då vid 11 tiden far jag hem, sover 3 timmar, träffar läkaren, åker hem och sover till 20.45. Far till jobbet, kommer hem imorse och kan inte somna! Vid 09.30 tar jag en sömntablett och tills Darling kom hem. Nu är jag pigg och har massor att göra =)
Adjö.