Saker och ting ska funka!

Vissa saker i mitt liv ska helt enkelt funka utan bekymmer!
En sak är bilar. Bilen ska absolut inte gå sönder på väg till jobbet. Särskilt inte då man börjar kl 23.30 och man inte kan ringa nån. Sånna här saker gör att man måste lämna bilen iskogen, gå hem, hämta cykeln för att sen cykla till jobbet. Sånt gör mig på riktigt dåligt humör, och ja det hände i måndags.

En annan sak som alltid ska funka är arbetsredskap. När man är vansinnigt stressade redan och upptäcker att vissa saker gått sönder utan att den som hade sönder den kan stå för det och sen få det fixat gör mig oxå arg och på dåligt humör. Detta gör att jag inte kan utföra mitt jobb så bra som jag hade velat. Yepp, det hände inatt...

Inte är jag vaken

Jag slutade jobbet kl 06 imorse. Blev först väckt av att nån höll på att spika! Lyckades somna om för att sen vid 9.45 tiden bli väckt av ett telefonsamtal... Suck... Efter det samtalet så for ju tankarna bara runt i huvudet... Inte gick det att somna om så det var ju bara att stiga upp då.





Jag stänger aldrig av min mobil eller sätter den på ljudlös när jag ska sova. Tänk om det skulle hända Älskling nåt på jobbet och de måste ringa mig? Eller om nåt skulle hända M eller M ??
Nu blir det nog att slappa i soffan till nån förhoppningsvis bra film och har jag riktigt tur så somnar jag =)


Today

Upp i ottan ( kl 12 ) för att tvätta. Medans tvättmaskin gör sitt jobb så fick dammsugare arbeta lite. Egentligen ville skurmoppen arbeta idag men jag sa att; Nej idag får du allt en ledig dag. Även disken fick sig en vilodag. Nån måttar måste det ju vara på arbete här hemma tyckte jag. Kul dock har jag så arbetsamma " kollegor " här hemma ;) 

Aluminium

Visste ni att på 1800 - talet då man upptäckte Aluminium att denna metall var dubbel så dyrt än guld!
Det ni.

Jaha, The End...

Det var slutet på den vänskapen.
Men vet du vad... Det gör mig ingenting. Jag är inte ens ledsen. 

Lördag

Jaha idag blev det middag hos svärmor. Som vanligt blev vi serverad taco´s =) Sen fick vi även träna på våra engelska kunskaper då hon har en inneboende student från Iran. Att sitta och försöka förklara på engelska vad surströmming är var ju inte det lättaste, hahaha


Läste just resultaten från brukshundsklubbens off. utställning som var här... Jätte rolig läsning då en Vit Herdehund blev bättre placerad än en schäfer från en rätt så kass uppfödare ( bosatt i Umeåregionen ) Hihi, det var skit skoj ju!


Just det ja... Nu sitter man igen med skräpdatorn då min vanliga inte vill laddas...

Nu slipper jag sladdarna



Synd var ju bara att den inte har nån inbyggd FM sändare... Nu slipper jag alla sladdar som fastnar i allt på jobbet men med nackdelen att jag kan inte lyssna på radio...

Tröttast!!

Att bara sova 4 timmar imorse var kanske lite väl lite sömn för mig. Har i stort sett vart som en zombie hela dan. Vilken tur att jag bara ska jobba inatt och sen är jag ledig en natt. Å så lär jag väl sova bättre imorgon när jag kommer hem.

Så nu ska jag bara harva mig igenom denna natt...

Nu är jag trött och jätte Less på jobbet. ...

Nu är jag trött och jätte Less på jobbet. Jag vill verkligen hem nu men det är 3timmar kvar. Suck..


Oj så gott den luktar!


Jo, jag har röstat, ha ni??

Så här på gamla dar så gick jag och röstade. De ni! =)
Men, å andra sidan så gick jag faktiskt och rösta 2006... Med lite eftertanke så gick jag och rösta 2002 oxå! Å med lite mera huvudvärk så röstade jag faktiskt 1998... Herregud!

Där har vi sanningen... Jga kan inte dölja den längre... Jag är lastgammal =)

Tokig man

När jag kom ut från Coop så hör jag en man gapa och skrika. Som alla andra så tittar jag nyfiket dit och får se en man med hatt och långrock stå och skrika åt ett yngre par som givet är påväg därifrån! Som han skriker alltså! Sen börjar han även att följa efter dem, fortfarande skrikandes... Han följer dem till deras bil där han slutligen lämnar dem i fred. Hur galen får man bli? han måste absolut ha gått på nåt. Han stod även och letade fimpar i en askopp...

Han skriker om hur dum i huvudet dom är, att dom kan dra åt helvete osv... Faan jag tyckte det var otäckt, vad ska det där paret tycka då?
Ja jisses vad tokigt folk det finns =)

I städar tagen

Måste städa!


Fundering

När jag kommer hem på morgonen runt 06 tiden så ser jag en tjej som är ute och går med sin katt. Vet hon om att det är en katt hon har? Varför är hon ute med den så tidigt på morgonen? Ska hon träna den att rasta sig utomhus? Jag fattar inte! I morse övervägde jag att gå fram till en och påpeka att det inte är en hund hon har i kopplet... ;)

Lyra

foto0209 (MMS)

Lyra


. Jag gör ett litet test bara.

. Jag gör ett litet test bara.


Onsdag

Riktigt busväder idag. Men det hindrade inte mig från att ta en långpromenad när jag hade stigit upp. Dock så måste jag nog införskaffa mig ett par regnkläder för jag liknade mest en en dränkt katt när jag kom hem =)
Efter denna blöta promenad har jag inte fått så mycket gjort, mest bara slöat i soffan... Eller vi kan istället kalla det för att jag har laddat inför jobbet, det låter bättre, hahaha



( bild fr Google )

Jag vägrar.

Det känns seriöst ut som att jag håller på att bli sjuk. Vill inte!
Kanske därför jag är så seg och så himla trött hela tiden?

Seeeg!

Jag har nu varit vaken i 4 timmar... Trodde att promenaden med hundarna och massor av kaffe skulle få mig piggare men icket!
Jag skulle lätt kunna gå och sova nu...


Dryg natt

Oj vad jag inte ser fram emot att jobba inatt. Redan nu är jag sjukt trött och skulle lätt kunna go till kojs... Men nej, arbeta måste man ju göra. Jag funderar starkt på att koka mig lite kaffe och hoppas på att jag piggnar till. Det får bli så.

Slödag

Det har inte gjorts så mycket idag. Diskat, plockat bort pallkragen, besökt Frida och ursöta Freya. Egentligen skulle jag behöva ta mig an förrådet och påbörja rensning innan flytt. Jo jag drömde till och med om flyttkartonger, hahaha

Väntar på mina älgklövar så att jag kan fara ut och vilt spåra med Lyra! Jag vill ha dem NU!  Jag tror att hon kommer att vara en hejjare på viltspår =)

Skön fredag

Efter att jag hade stigit upp så han jag bara dricka några koppar kaffe innan det var dags att bege sig ut i skogen och möta upp Sandra. Det var riktigt skönt att komma ut i det härliga vädret och veta att man har helg =)
Spenderade 2 timmar i skogen och sen var det dags att shoppa lite middag som jag just smällt i mig. Nu är det matkoma och sen blir det film kväll med Älskling.

Nån enstaka bild från när vi åt kräftor...


Onsdags Mix

Hur lata vaktmästare har vi här på gården?? Ska det ta en hel vecka innan ni fixar saker å ting?


Nä nu måste jag ta och rycka upp mig och ta mig ut med hundarna. Men just nu känner jag mig riktigt lat... Tur att det bara är en natt kvar. Har fasiken vart en tung vecka...


Ja, det händer inte roligare saker än så här...

Haha, skägg =)

Att skägg kan vara så roligt. Frida och Freya var här och tittade på våra tapeter och sen fick lilla Freya dra i Älskling skägg =) Haha vilken gull unge! Hon tyckte verkligen att det var skoj, särskilt då mannen med skägget lät varje gång hon drog =)

Hejja mig!

Jisses att jag fick mkt gjort idag! Det känns bra. Nu ska jag bara träna Loppan lite så kan jag känna mig nöjd och ladda inför jobbet inatt =)

På mitt schema idag

Vakna till liv genom att dricka massor av kaffe.
Ta en promenad med hundarna.
Fixa en tvättid och sen behövs det diskas och städas.
Ta upp kartongen till trasiga HD boxen och skicka iväg den!
Lägga spår till lilldamen och träna lydnad.
Helst anställa nån som kan göra alla hushållssyslor ;)

Well, jag får väl se hur mycket jag får gjort idag... Känner mig som en Zombie... En zombie som har SvampBoB inneboende i huvudet =)

Måndag

Är så vansinnigt trött! Har stigit upp för en timme sen och fortfarande inte fått i mig nån frukost, endast kaffe och snus, haha, inte bra det.
Lyckades i alla fall få till en bättre deal ang våra arbetstider, 23.30-06.00, lite bättre i alla fall.

Nej nu MÅSTE jag fara och handla lite frukost matrial!


Ny arbetsvecka

Sitter nu och väntar på att klockan ska gå så att jag kan fara till jobbet. Egentligen skulle jag ha behövt sova men jag försökte men jag kunde icket somna. Så ni sitter jag och ser Irene Huss.

Jag tycker det är helt värdelöst att våra arbetstider ändrats... Numera ska vi börja jobba kl 24.00 Bara att bita i det sura äpplet...

Underbar höstdag!

Så härligt med varma solen idag. Så då passade vi på att grilla. Mest troligen sista gången för i år. Jäklar vad mätta vi blev, hahhaaha


Besviken

Det grövre så besviken jag är på dig! Faan, visste väl innerst inne att du inte skulle ändra dig... Visst jag hör inte av mig särskilt ofta till dig, men va faan! Skulle jag åka till dit du bor på semester så skulle i alla fall jag ta mig tid att träffa dig! Men jag gissar att vi tänker olika... Vissa räknas men inte alla.

Fruktansvärt dålig stil!

Nu var det fredag igen

Lovely! Fast det känns som att min mening med livet är att städa, hahaha. Men nu tänker jsg icket städa nå mer idag!
Är tröttar än tröttast och jag kan inte ens dricka kaffe för att kaffet var visst slut =( Så nu väntar jag på att Älskling ska sluta jobbet och komma hem så att jag kan fara och handla. Sitter och funderar på va man ska äta för gott ikväll... Kyckling kanske? Eller den där laxpastan som Frida hävdar är så god ;)



Toivo

Snart helg

Bara inatt kvar, jippie! Sen ledig hela 2dar, vilken lyx ;)


Inte mycket att förtälja...

Jobbar, sover äter...

Inser hur jobbigt det kommer att bli att flytta. Allt ska ned i kartonger, bära saker fram och tillbaka... Å så ska ju lägenheten städas ut oxå! Huvva...