Nope...

Vi hade ju tänkt åka till Kiruna Festivalen... Tanken var att vi skulle åka idag... Men efter att ha lagat 1 grej på bilen och upptäckt att en annan sak oxå måste lagas så blir det ingen Kiruna resa för oss =( Surt sa räven....

Men Kiruna finns ju kvar och The 69 Eyes kommer väl att spela på andra ställen i Sverige nån gång.




Unnat mig

Det är inte ofta jag köper skor. Jag är inte en sån där tjej som hela tiden köper en massa skor som man sen inte använder.
Idag köpte jag ett par skor, 999kr kostade dom! Det är de dyraste skor jag köpt! Får ju tusan ångest över mitt köp =)

Så nu är det bara att använda de varje dag!!

Dagen efter

Happ då har man svullat i sig ännu en underbar middag tillsammans med Älsklingen. Idag grillade vi fläskkarré och till det hade vi super goda klyftpotatisar och en grönpepparsås =) Jag hade även köpt den där grill cheesen... Den var riktigt god!

Så nästa gång ni ska grilla, testa den!


Midsommar

Vi har vart i Ersforsen som vanligt =) Synd bara att vädret var lite tråkigt men vi grillade i alla fall lite =)



Till den grillade oxfilén så hade svärmor gjort den där krämiga potatissalladen som var i nyaste Coop medlemstidning. Jag hade själv gjort den för 2 helger sen och den är riktigt god! Den ser inte mycket ut för världen på bilden men jag kan lätt rekommender er att göra den =)



Jag hade ju gjort efterrätt och den var så god! Å det var inte bara jag som tyckte det =) Men om jag ska göra den fler gånger så ska jag nog dra ner på tiden som den var i ugnen... Även denna rekommendera jag er att göra ;)



Nu när vi kommit hem så är det en massa trollsk dima ute...




ÄNTLIGEN!!

Idag gjorde jag min sista dag åt det där ( ursäkta språket ) satans, jävla, värdelösa och eländiga företaget! WIHOO så glad jag är!

Redan kl 08 imorse var jag på väg att säga att dom kan ju dra helvete för jag fick höra en mycket konstig sak...!
Men nu är man fri!!



Så efter att jag slutat så for jag och skulle handla, tänkte att jag gör bort innan det börjar att komma så mycket med folk... Jag var tydligen inte ensam om den tanke och tydligen så har många redan gått på semester/ de har inget jobb för de var vansinnigt med folk på COOP Forum!
Som inte det var nog så var jag tvungen att åka till Apoteket vid 16 tiden... Oj, oj... Det var ju inte så att det var mindre folk ute...

Har idag även hunnit med att städa ordentligt här hemma och hunnit med en 1 timmes promenad med Sandra och mina hundar =) Nu är jag mätt och trött och ska se TV och hoppas på att jag inte somnar i soffan.

Glass

GB: s gräddglass med nogger smak är nog den godaste glass jag har ätit på länge =)

Måndag

Tusan vad det började klia kring mitt öga! Å inte kan jag klia för det gör så ont...

Jag har då inte vart på jobbet idag för imorse när jag steg upp så såg jag knappt nåt så då la jag ned jobbplanerna. Svullnande har gått ned lite nu men det värker och gick jag till jobbet så skulle jag nog bli utstirrad.

Men nu till nå helt annat. Förra veckan var jag till Jenny och hon hade gjort en riktigt god chockladtårta! Så jag fick receptet på den så att jag kan göra den på midsommarafton och ta med till Ersforsen =)

Olycka...

Igår hände det en olycka...
Vad än alla säger så kommer jag inte att avliva Toivo då det var en olycka och Toivo är inte en ond hund.

Jag satt i soffan igårkväll och kollade TV. Älskling satt ute i telefon. Så kom Toivo och satte sig bredvid mig i soffan och vi bara satt där. Efter en stund så lutade jag mig fram mot Toivo för att gosa med honom och då small det....
Varför han högg vet jag inte. Han morrade inte först utan det bara small. Kanske blev han överrasskad, kanske blev rädd. Det vet jag inte.

Det jag däremot vet att efter det hände så satte jag min hand för ögat och ropade på Älskling. Han kom in och såg bara min hand framför ansiktet och att det rann blod... Själv vågade jag inte kolla... Jag trodde att det var ögonbrynet som hade rykt men det var ögonlocket som hade fått sig ett rejält jack.

Efter ca 15 min slutade det blöda och jag la is på. Jag ringde även sjukvårdsupplysningen och jag behövde inte åka in. Eftersom att jag tog Tetanus spruta 2005 då jag skar mig i fingret så behövde jag inte komma in. Sen så behövdes det inte heller sys. Dock så for jag idag till primärvårdsjouren bara för att det skulle kolla på det och så att det inte finns risk för nån annan infektion.

Å som tur i oturen så tog bettet inte i ögat! Då hade man nog vart blind...

Så nu har jag ett rejält svullet och rött öga med ett jack på ögonlocket. Jag ser inte klok ut =) Jag säga att jag har fått en stor blödning vid ögat och det är skapat av Toivo´s underkäke, överkäken har gett mig blåmärken i huvudet.

Pappa tyckte att jag skulle avliva han, Mikael skulle adoptera honom och mamma vill nog oxå att jag tar bort han. Jag och Älskling har pratat fram och tillbaka och eftersom att vi båda upplever det som en olycka och att han gjorde det inte för att han är aggressiv så då får han leva.

Det var helt enkelt en olycka.

Vad är det för fel på folk??

Läste på VK att polisen hade fått fara ut och rädda en hund som satt i en bil. Men vilken jävla idiot tar med sig hunden i bilen då det är 30 grader och gassande sol ute?  Av vilken andledningen kan man inte lämna den hemma?

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

Telefonkataloger

Om man tar 2 tjocka telefonkataloger och flätar ihop dem, dvs, sida 1 på sida 1 osv från varje katalog över varann så kommer det att krävas ungefär 3600 kg dragkraft för att dra i sär dem!!

Nu vet ni.

Men värt då!

Efter att ha sovit alldeles för få timmar inatt så for jag på Arbetsförmedlingen... Värt att sitta där och vänta i 1½ timme för ett möte som varade 2 minuter för att få veta att numera ska man göra det mesta själv! Så nu ska jag skriva ut en massa papper och fylla i och skicka in till olika ställen... Sen ska jag tillbaka efter min semester... Oh vad jag längtar!!

LEDIG

Inga fler nätter!!!!!!!