Jag vill ha semester!

Typ NU! Men det är inte långt kvar nu. Jobbar natt Maj ut sen blir det dag en månad och sen... SEMESTER!! Sen dag en månad till kanske och sen går jag på natten. Himla jobbigt att dom ska ändra så där hela tiden . Jisses så förvirrad man kommer att vara =)

Ikväll blir det middag hos svärmor och sen vet jag inte. Kanske att man far och tittar på nån eld... Men vad är det för skoj egentligen? Well... Hoppas att Lyra inte ska bli rädd för smällare och fyrverkerier men det kanske inte blir så mycket av den vara nu när det är mulet och regnar...

Nope, nu skall jag ut med dogsen!

Ha en trevlig Valborg!!


Helgen är slut

Tack Erika för en underbar helg. Fredagen var lite tung för mig... Kom hem från jobbet vid 05 tiden, klev upp 06.15 för att sitta utanför bilprovningen och vänta och sen boka en tid ( kan endas bokas på plats ), sen hem och sova 1½ h, sen besiktiga bilen som inte gick igenpm och sen blev det sömn till 15 tiden!

Kände mig trots detta ganska utvilad och så vid 17 tiden var Erika här. Det blev mat och lite vin. Sen sömn igen =)

Lördagen var stora dagen! V75 !! Fint väder, mycket folk och helt fantastiska hästar. Blev en massa kort men nåt är fel på min kamera ( ja för det kan ju inte vara fel på den som håller i kameran =) ) för alla bilder blev helt kassa... Men man ser ju vad det är i alla fall.

Söndag kom även Emma hit och det blev väl en 4-5 filmer vi såg innan de åkte hem. En riktig slappar söndag med andra ord =)

 

Jag vill på FieldTrip!

Men får just nu nöja mig med bilder från de förra :)


Mycket att stå i

Måste städa innan Choppie kommer... Fick då köket gjort idag men det är hur mycket som helst kvar. En tanke blåste förbi i mitt huvud och det var att jag skulle torka fönsterna... Som sagt, den blåste förbi =)

Tycker dessutom att det kan väl tina lite fortare på vår uteplats! Om inte nån hade snott våran koppling till vattenslangen ( medans vattenslangen låg i förrådet ) så skulle jag ha kunna spolat bort all snö men jag ids inte bära en massa hinkar.... Ge mig mera sol bara.


Att bo här i min trapp

Trappuppgång 97. 4 lägenheter, 2 vånings hus... Bottenvåning: Jag och min Älskling och våra 3 hundar. Mittemot oss en gubbe och hans fru, som vi blev varnade för av hyresvärden då vi flytta hit. Han är en dag sur, nästa dag en jätte bra granne. Idag sa han att jag måste borsta mina hundar för han får in hundhår i sin lägenhet... Å när vi köpte Lyra skulle de oxå ha en VH, de ville att jag skulle hjälpa dem att fixa en valp från samma uppfödare för vi har ju sååå fina hundar...

Plan 2: Ovanför oss bor en kvinna i samma ålder som mig. Bor där med sin 8åriga dotter och sin kille. Man ser dem sällan, kanske 2 ggr i månaden. Man hör dem inte ens. Det gillas. Dom är oxå väldigt trevliga de gånger man träffar dem. 
Mittemot dem bor Kärringen. Hon har inte alla koppar hemma i skåpet. Hon super en gång och det är jämt. Hon tycker om att gå runt till grannarna, helst på natten och gapa och skrika och gråta. För det mesta hör man inte ens vad hon säger. Det går inte att prata med henne för då går hon iväg och mummlar...

Behöver jag förklara att 2 i denna trapp förstör för mig. Nu funderar jag att ta ut hundarna genom uteplatsen. Väntar oxå på att Kärringen ska komma och skrika på mig för att jag kommer hem på morgonen, ibland 04, ibland 05... För det låter ju när jag öppnar porten.
Fast mest av allt vill jag flytta. Helst redan igår.

Nu ska jag gå ut med min jätte fina hund som fäller kopiösa mängder med päls. 

Söndag

Har klippt lillhunden idag. Än fast vi hade klippmaskin så tog det över 1 timme. Fatta hur lång tid det hade tatt om jag hade använt saxen.

På söndagar brukar jag i regel må skit! Å då menar jag riktigt dålig, ångesten som brukar infinna sig är inte att leka med, men idag, mår jag bra... Konstigt nog... Kom nästan inte ihåg att det är så här det ska kännas... Så jag är glad =) Dumt bara att man måste fara till jobbet inatt... Hade mer än gärna vart hemma.


Tråkigt...


Lördag

Som vanligt blir det Taco´s idag. Ska äta tills jag kräks! =)



Haha, jag åt faktiskt tills jag kräktes men det var bara för att jag åt för fort =) Nu är magen glad och då är jag glad!


Blandat

Imorse kom jag hem sent. 06.30... Vi hade natt träff och det var då på tiden så att man fick lösa lite problem. Hade lite svårt att somna men tydligen så somna jag eftersom att jag vaknade 14.30 =)

Känner mig rätt utvilad faktiskt och jag längtar efter helgen för att inte tala om nästa helg!

Idag hade jag ju tänkt fara ut och miljöträna Lyra på lite lekplatser ( ja hundar får icket vara där ) men det gick inte då det var folk där... Kanske att jag gör ett nytt försök senare ikväll då förhoppningsvis alla barn sover, haha

Hur trött kan man va?

Slitig natt på jobbet. Jag hatar sand!

Sen när jag kom hem tog det ca 1½ h innan jag somnade. Vaknade sen 11.30. Steg upp och gick ut med hundarna, drack kaffe, vilade en stund och nu är jag uppe igen. Är trött!

Måste piggna till för nu kommer Amanda och sen ska jag ju träna Lyra... Mera kaffe är det som gäller just nu =)


Hm.

Nu har jag fått min första kaffekopp för idag och vad gör jag? Jo jag lyckas koka det svagaste kaffet i historien =) Men what the fuck, kaffe som kaffe.

Nu blir det lite tv tittande innan jag ska iväg på jobbet.


Tråkigt igen

Nä, nu är allt tråkigt igen... Så mycket att göra och jag har verkligen ingen energi till nåt. Trodde att allt skulle bli fint när ljuset kom men det blev ju bara värre för nu kan jag inte sova på dagarna! Måste införskaffa en bättre rullgardin och sen täta all små hål där ev ljus kan komma in. Då kanske jag kan sova =)

Nope, nu är det middag sen ska jag ge mig ut på jakt efter kaffe så att jag blir lite pigg i alla fall =)

Over and Out!

Jaha

Haft en skön helg.
Håller på att längta ihjäl mig till V75... Kan inte tiden bara gå lite fortare?? Hoppas att vi får så här fint väder som det har vart idag! Nu kan man ju snart ta fram grillen =)

Vill verkligen flytta bort härifrån så att man slipper surtanten som uppenbarligen måste vara schitzo... Hon går ner till han som bor under henne och säger att vi spelar så hög musik... Undra hur vi kan göra det då vi ligger och sover?? Ah, blir bara arg när jag tänker på henne, stryk borde hon ha!!

Några bilder som får mig på bättre humör.


Helg igen =)

Faan det var ju nyss helg! Men så skönt med en sån lugn " vecka " på jobbet. Kan man inte alltid bara ha 3 dars veckor ?? Tycker jag låter som en ypperlig idé !

Denna helg blir ialla fall en lugn helg med förhoppningsvis många filmer att se.




Längtar!



Snart är det dags för min och Choppies helg! Hoppas på att vi får ett underbart väder!

Snart är veckan slut

Så skönt att få vara ledig så många dar men det känns tungt att gå på inatt... Men vi jobbar ju bara 3 nätter och sen är det ju helg igen =)
Sitter och funderar på hur min Odalruna ska se ut... Synd att den enda jag känner som är duktig på att rita har flyttat tillbaka till Boden... Hur ska jag få till ett snyggt vargkors?? Hjälp skulle sitta mega fint =)

Nej nu måste jag försöka vila lite till innan det är dags att arbeta!

Oj oj

Måhända att jag känner mig som 20 men min kropp är inte 20 =) Sleeeten... Det är jag det =)


Haha

Vet ni, att vi har de bästaste grannar som går att få om man bortser från 2 i min trapp... =) Dom är unga, glada, tar livet med en klackspark, och helt underbara!

Visst de är nästan 10 år yngre än mig men jag har av nån anledningen alltid haft kompisar som är yngre än mig. ( betyder det att jag känner mig ung? ) =) Dom är sååå härliga och man får alltid skratta med dem då de alltid bjuder på sig själva =)

Av den anledningen vill jag inte flytta härifrån... Men... Dessa 2 surpuppor som bor och ringer till Securitas för minsta lilla, ja det gör att man vill flytta... Men kan jag ta Johan. Mogge, Frida, Freya och Annelie faan oxå, fast hon bor inte här =) med mig =)

" I´m not afraid to say that I love you "

Nu är jag glad :)

Idag har vart en spännande dag kan jag lova.

Vi har vart och tittat på hus! Det ni :) Det är inte så stort men passar oss perfekt. Å vi har bestämt oss för att det ska vi ha så nu vill jag bara att påsken ska vara över så att vi kan skriva på papper och så :)

Bild på huset kommer sen!