Jadu...

Jo man blir påverkad av det... Å frustrationen att inte kunna göra nåt... Vi hoppas att finna ett sätt att hjälpa dig men det är svårt när du själv inte vill/orkar... Vi vill ju bara väl. Fattar du det? Vi försöker hjälpa dig att få de rättigheter du har rätt till. Gå in på forumet, det är seriöst och de kan säkert hjälpa till med att ge tips på vad du ska göra. Ge det ett försök i alla fall. Å gå och prata med nån!.

Kram på dig från oss =)

Kan man klaga på dem?

Min kära granne springer konstant ut och in... Vi kan inte ha öppet balkong dörren känns det som eftersom att vi då hela tiden hör hur porten öppnas och stängs. Å det en så där 20 ggr om dan... Bara från den grannen... Å sen bor det ju 2 till grannar här, men tack och lov springer inte de fram och tillbaka...

Sen om hon ska samtala med sin son... Kan hon då bara inte ringa? Än fast de bor på samm gård.?

Well, min tankar just nu.... Bara svammel =)

Bilderna



Upp ska vi.



Det var inte roligt =)





Absolut inget fel på utsikten väl uppe.



Ner skulle vi ju oxå.





Utsikt över Övik från Varvsberget.

RoadTrip till Skuleberget

Resen ned till Övik gick fint. Väl framme vid Skuleberget så skulle Mikael och Patricia klättra. Mikael tog sig i alla fall till grottan men Patricia är höjdrädd och stannade efter 300 m upp =)) Eftersom att vi hade hundarna med så väntade vi där nere.

Efter det tog jag och Mikael linbanan upp. Skulle jag ALDRIG ha gjort!! Fy fann vad hemskt det var. Höll i mig i bygeln så att knogarna vitnade. Blundade gjorde jag oxå =) När vi nästan var uppe tordes jag slå upp ögonen =)

Utsikten där uppe var magnifik!! Sen var det ju resan ner då... Men det gick bra det. Blundade inte en ända gång, hihi. Men han sa där uppe som skötte linbanan att det är alltid lättare att åka ned än upp vilket var sant.

Sen tillbaka till Övik för att käka på BURGERKING! När en kvart gått och jag och Älsklingen inte hade fått vår mat frågade jag var den var... Då blev det fart på dem late där och jag fick dessutom igen pengarna.
Sen en tur upp på Varvsberget där vi drack kaffe och sen hem igen.

Nu är jag trött. Bilder kommer.

Kvällen

Tog bilen till Ratan. Där är det vackert.


Rantat runt hela dan

Först for vi och Olle och Ida till Bäcksjön men det var så mycket folk där. Dock hittade vi en fin sandstrand där vi inte vart förr så dit ska vi fler gånger.

När vi kom in till stan blev det Willy´s och sen Nydalasjön ( Dödmansudden ). Där blev det grillat =) Så nu är jag då så trött av all friskluft, hahaha I helgen blir det kanske Skuleberget.

" Per Lars Forsen " Umeå

Japp, där var vi ikväll och åt middag. Vi har ju vart där flera gånger men det är så underbart där ute att man måste dit =)






Jag rekommenderar er att åka dit. 4,2 mil från Umeå i Håknäs ( Nordmalings kommun ) Vi kommer inom en snar framtid att åka dit och tälta och ta bror och svägerska med oss. Det är helt underbart att somna och vakna till Öreälvens porlande =)

En kvällstur

Vi tog en liten kvällstur till havet. Oj, vad det blåste, så mycket att jag började frysa, hihi. Men det var skönt för hundarna och sen är det ju så fint där ut. Glömde förståss kamera men det kommer fler chanser.

Nu hänger du löst!

Okej, du verkar ju aldrig ge dig eller inse att ingen vill ha med dig att göra!

Först var fyllkärringen ned hit vid typ 04 tiden och knackade på och Älskling öppnar och där står du och gapar och skriker. Han stänger fort dörren. Jaha, då ringer du till mig och gapar och skriker och hävdar att Nej, du sover inte alls. Vid den tiden brukar jag visst sova bara så att du vet! Jag la på ganska omgående...

Å det du sen gjorde då.. Hur jävla dum får man vara?? Du kan ju uppenbarligen inte ha nån hjärna överhuvudtaget! Hoppas, hoppas att du blir vräkt... Då ska vi gladeligen slå upp ett partytält på gården och ha en fest =)


Men VAD!

Vart f##n är regnet!? Nu är jag sjukt less att se solen. Jag har ju tillochmed blivit liiite brun! Å hur många nya fräknar jag har fått ska vi inte ens tala om...
Jag behöver svalare väder och det tror jag att mina hundar kan hålla med om.

Jag har haft flera dar utan det där trycket i huvudet men idag var det tillbaka... Man blir ju som orolig över om varför jag får så här.. Är det stress? Inte var jag väl stressade över nåt igår eller idag. Fast jag tänkte på att jag bara har en vecka kvar av semestern... Det kan ju ha utlöst det?

 

När man har semester

Alltså, vad är det för dag idag?? Det är frågan jag ställer mig ofta =) Man blir så förvirrad av att ha semester, hahaha

Inatt hade jag en sån skum dröm. Jag var så ARG! Huvva så arg jag var... Vilken tur att Toivo kom och väckte mig från den hemska drömmen =)

Nu film.

Min fina vän och mina demoner

Personen Anya som gör detta... Hon ha jag känt sen 6:an. Hon är nog vad jag kan kalla bästa vän. Hon vet alla hemligheter, mest hemligheter från från förr... Hon var en hjälp, en fristad. Jag saknar henne. Dock har vi ju vuxit upp, det är inte samma sak idag, men hon, hon litar jag på. Trots sveken... Förutom Älsklingen finns det ingen annan  som känner min historia, På riktigt. Annars är det mest en fasad. Jag går inte på djupet längre.
Jag är numer en betong... Alltid ärlig, men ingen kommer mig innerst in längre... Å jag kommer inte vänner innerst in längre...

Hon var lika trasig som mig. Men hon gick vidare. Jag är så stolt över denna flicka!Hon gjorde det! Hon gick vidare! När kan mina demoner lämna mig?
När jag tillåter det.



"Anya arbetar sedan hösten 2007 för Makeupstudion.  Vid sidan om sitt läraryrke arbetar Anya även som frilansande makeupartist med jobb för bland annat Versace, Karen Millen, Top Model of the World, Panos Emporio, Isadora, Wrangler, Kanal 5, Dansbandskampen, Josephine Crawford, Hanna Hedlund, Anna Book, Sanna Bråding och Petra Mede. På senare tid har även Linda Lampenius upprepade gånger återkommit till hennes sminkstol.

Anya har under olika kortare perioder även arbetat som utbildare av personal på L’Oreal och har dessutom vidareutbildning i produktkunskap för Biotherm, Nivea, L’Oreal, IDmakeup samt Makeupstudions egna kosmetikamärke; Färg.

Ämnen:
Makeup
Hårstyling
Specialeffekter
Hudvård
Kosmetikakemi "
Källa: MAkeUpStudion Stockholm

Kan det inte regna?

Nu är jag less denna värme!


Inte så givande dag

Vaknade för det första alldelse för sent. Att varje dygn sova 12-14 timmar kan icket vara nyttigt.... Kom på den smarta idén att vi skulle fara till Laxhoppet. Japp, in med alla hundarna i en bil utan AC å sen iväg ca 2 mil bara för att se skylten " Laxhoppet är stängt för besökande "
Men va faan! Vad pysslar de med? Varför har de kommit på den dumma idén att stänga det för besökare? Det är ju så himla fint och mysigt där... Ja, det var ju som snopet så bara att fara hem då. 4 mil i olidlig värme helt i onödan!

Bara för det fick det bli pizza idag, hahahaha

Ost i mängder =)

Oj vad jag har käkat brie ost heeela helgen. Trots att jag gav en bit till Frida och Marcus har jag hur mkt som helst kvar... Jag äter vidare ;)



Mycket liten Lyra.

Jag såg den, hihi

Igår när vi var påväg till VännäsBy såg jag den. Laman.

Den har vart på rymmen i 2 veckor och den var igår i en hage så jag trodde den var fångad. Men icket, det visar sig att den tycker om får och har hoppat in i hagen. Nu skulle ägaren ännu en gång försöka fånga den, hahahah

SkräpDator!

Okej, jag har gett dig massor med chanser. Men du verkar ju inte fatta det! Problemet med dator nu ha vart att än fast den visar att den laddar så gör den inte det och vips så dör dator för batteri är dött. Idag kom vi på idén att det kanske är själva batteriet det är fel på. Plocka bort och den startade och så.. Efter 5 min dog den... Sitter nu med gamm datorn som är typ värdelös... Men den kan man lita på ialla fall.

Det roliga med denna daor är alla bilder jag glömt bort att jag hade =)


Jäkla hund =)

Vi skulle iväg och dumpa av bildäcken till de som köpte bilen. Vi lämnade hundarna hemma. Stängde in Lyra i köket och Toivo och Bella i hallen/sovrummet. När vi kom hem hade Bella lyckats få upp dörren till toan och hittat hundmaten... Fanns ingen hundmat kvar när vi kom hem =) Men som tur var så var det i princip inget kvar men ändå! Jag tror att hon har lite ont i magen nu...

Hunden i bilen!

Hoppas att dom i som var i Boden och lämnade sin hund att dö i bilen har riktigt mycket ångest! Sån ångest som gör att ni inte kan tänka och leva normalt! Hoppas ni tänker på hur er hund satt där i värmen och plågades ihjäl... Skulle ni ha lämnat ert barn i bilen med en skeeten liten ruta nervevad i 4 timmar? Va?

Jag hoppas verkligen att Sverige kan få till riktiga straff förr djurplågeri. Som det är nu är det mera kännbart att kopiera ett spel än att plåga ihjäl djur. Så får det inte vara!

Å min fråga? Var det inget annat folk på denna parkering som gick förbi bilen med hunden i och såg att den höll på dö? Men det är väl som vanligt med Sverige, man blundar och går vidare och tror att nån annan fixar det!

Huvva och nej, jag har verkligen inget medlidande med ni som ägde hunden!!

Oj så gott!

Bjöd mamma och svärmor på mat nu. Lagade TacoGratäng. Mumsigt värre var det =)



Busig lopphög i våras.

Så Fucking VARMT!!

Å fy faan... Suttit ute idag i skuggan med en bok. Den första bok jag gråtit till...

När ingen annan ser av Duncan Fairhurst... Mst läsas! Ett utdrag: En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade mest - sin far...
Från det att han var 4 år blev han utnyttjad sexuellt av sin pappa, i 10 år!

LÄS!!!

Just nu är det så jäkla varmt här i lgh så jag tror att jag måste krypa ur skinnet... Jag tycker absolut inte om när det är så här varmt. Olidligt!!

" Man ska inte hoppa över ån för att gräset är grönare " Hahaha =) En liten mixup kanske ;))

Det var väl själva faan!

Träffade läkaren idag. Mätte mitt blodtryck några gånger... Var det normalt? JA, men vad annars! Precis som det brukar att vara trots att jag var nervös... Så jävla skumt! Men läkaren trodde att trycket i huvudet berodde på stress om jobbet. Det där jävla skit jobbet som inte fattar att det har gjort fel å inte åtgärdar saker och dessutom inte går att få tag i!! Tack.

Ska tillbaka om 1 eller 2 veckor och kolla bltr igen...

Men undrar över varför det var så högt när jag var på Apoteket?? Så skum ens kropp va...

Trycket i huvudet har i alla fall lättat  lite så det är ju väldans bra.! Då går det kns åt rätt håll i alla fall.