SkitMåndag!

Kliver upp sent och vad ser jag? Det finaste vädret på 2 veckor och bara för att man jobbar natt så missar man ju det!
Sen så har man dator gått sönder igen...men gud vad ovanligt att den går sönder hela tiden då! Att min bankdosa oxå har fått ben och gömt sig nånstans gjorde ju denna måndag ännu bättre! Imorgon är det jag som måste till banken och skaffa en ny.

Hoppas att veckan inte fortsätter i samma stil.


Bra dag

Uppe kl 12 var jag minsann och efter ett tiden kom Frida förbi och så for vi till Bäcksjön. Där tog vi en promenad med hundarna och bara njöt av att det inte var -20 grader ute =)
Hade kameran med mig men det blev inga kort. Det blir så tråkiga kort när inte solen lyser och jag har ju som en del kort på hundarna redan...

Efter det blev det en sväng på Coop och sen hem och påbörja middag, hemmagjord pizza. Så nu sitter jag här med en jätte nöjd mage, hahaha

Funderar på att hoppa i badet nu och bara slappa sen med nån film.

Längtar...

Kan denna natt bara rusa förbi? Jag vill att det skall vara imorgon för då ska jag ta med hundarna på en härlig vintertur =) Måste komma ihåg att ta med kameran oxå!



Ska tusan stiga upp " tidigt " så att jag kan vara ute vid sjön ett tag. Dessutom har jag köpt en supergod frukost, risgrynsgröt =)
Det hade ju även vart ännu roligare om nån ville följa med mig men jag har nog inte sån tur...
Over and Out!

Enligt mig en bra bok

Jag brukar inte läsa självbiografier överhuvudtaget så vad jag tänkte med när jag köpte denna bok vet jag inte ;)

Men den var bra i alla fall.


Äntligen vet jag!

Jag har haft problem med min axel i 10 års tid nu. Jag har vart på röntgen många gånger och de har trott att det är allt från inflammtion till extra revben!
Men idag fick jag äntligen klarhet vad det är!!

Jag har " upptäckt " att varje gång jag har haft mens så får jag ont i axeln... Har dokumenterat detta i skrift i 4 månader... Idag när jag var till min superläkare så frågade jag om detta med axeln och mensen kunde ha samband och ett samband med att jag har endometrios...?

Ja men självklart är så fallet!! Hon sa att det är typiskt att man får ont i axeln för att så fort man har nån vätska i buken som inte ska vara där så klämmer det på en nerv som gör att man får nervsmärta i axeln! 

Tack för att jag äntligen har fått svaret på min axelsmärta!!

Demoner...

Vaknade vid 02.30 inatt ( jag är förkyld och hemma fr jobbet ). Kunde inte somna om så jag läste ut en bok. När jag hade läst klart den så kom ångest demonerna. Jag grät som ett litet barn, till den grad att Älskling vaknade och undrade vad som var fel.

Ja, inte vet jag...?

Jätte förkyld..

Jag mår verkligen sämre och sämre... Kan man inte komma på ett piller som man tar mot förkylning? Min röst börjar att svika mig nu oxå...
Vilken tur att jag kan muntra upp mig med mina goa hundar!
Å dessutom fick jag träffa Jenny idag! Yeah! =)

Ni har väl...

sett reklamen på TV?



Så här ser det nästan ut hos mig nu =) Hatar att vara förkyld!
Blir nog inget jobb imorgon...

Men neeejjjj !!

Ont i halsen och snuvig... Inte bra alls. Tur att det är sista natten inatt för denna vecka och sen får jag kurera mig i helgen. Ska jag måsta gå och köpa mig lite whiskey?? Jag HATAR whiskey så jag sitter och funderar om det finns nån annan dunderkur mot förkylning...??




Tungt och kallt

Det var då den värsta elräkning som vi fått!! Ska man måsta vara miljonär för att kunna ha lite ljust här hemma??

Att det sen ska vara så s*tans kallt gör ju att vi måste använda motorvärmare typ jämt så det blir ju inte heller billigare... Gaah!!! Ge mig miljoner!! Fast jag vann ju faktiskt 44 kr på V75, hahaha, det tar man sig långt på ;)

" Snöovöder "


Menar ni allvar? Kan inte ALLA i STHLM komma till Umeå/Norrland när vi har " snöoväder "? Nog f**n har det snöat rejält här och folk har kört fast, de har kört av vägen osv.. Men alla våra lokalbussar har gått, här ställs bussar inte in minsann för lite snö!
I Uppsala hade de " halvmeterhöga " drivor... Å vad har vi här? Tror det är mer än 50 cm ialla fall...
" Folk fick plumsa i snön " för att ta sig till jobb/skola... vad då plumsa? Vet ni vad plumsa i snö är? Då har man snö upp till knäna, inte just ovanför fotknölen...

Allvarligt så borde alla chaufförer i STHLM ta körkort i Norrland på vintern för att lära sig att köra när det har snöat...! Man undrar ju hur s**an vi kan klara av att ta oss till jobbet här när de där " nere " inte kan det... Men det kan ju bero på att alla i Norrland är ubermänniskor!!

Det är ju som att alla människor nedanför Gävle tror att de bor i nåt varmt soligt land där det aldrig snöar mer än 2 cm per år och då är till och med det ett " snökaos " !!

Vilka jäkla luffare!!

Gulligt

Var på Konsum och när jag stiger ur bilen ser jag en pojke i 8-10 års åldern som gråter och pratar i telefon. Han håller ett par stavar i handen så jag trodde att han kanske hade brutit av en skida.
När jag står i kassan inne på affären så kommer han in och slänger nåt i papperskorgen var på kassören säger
- Men stackare, ta en ny och sen tar du en påse att bära den i så att den inte går sönder.
- Tack säger en liten rödögd pojke...

Givetvis var jag tvungen att kolla i papperskorgen vad det var som hade gått sönder...
Det var inte mindre än en ask med geléhjärtan =)



Men vilken snäll kvinna i kassan som gav han en ny ask =)

Hundhår i bilen

Skjutsade Tobbe och Tommy till en fest och Tommy han tyckte att jag kunde vinna ett pris i hur mycket hundhår kan det finnas i en bil, hahaha

Men som jag sa till dem, jag brukar mest skjutsa omkring hundar och inte människor =)


Nej jag vet inte

Ser på Simpsons just nu när det slog mig...


" Du vet varför "

Nej, jag vet inte varför?? Vad är det jag ska veta??

Är det Torsdag idag?

Jag är den mest förvirrade människan tror jag =) Fattade inte ens var det är för dag idag, haha

Har dessutom nyss käkat frukost!! Inte en normal tid men så är det när man jobbar natt ju... Klev iofs upp vid 15 tiden, drack tokmycket kaffe och tog sen en prommis med hundarna. Lite kylslaget efter ett tag men pigg blev jag.
Ska jag gå efter hur min sovklocka har gått i veckan så är det sömn igen som gäller på ca 1 timme... Jag bör nog försöka stiga upp lite tidigare och få lite mera ljus så att jag blir piggare. Å äta bättre! Dricker mest kaffe.... Efter det brukar det bli middag och sen innan jag ska på jobbet blir det nån smörgås, å kaffe =)



Fina Lyra en dag i höstas. Jag kommer ihåg hur underbart härligt väder det var ute =)

Mitt hjärtegull!

På VK kan man ju skicka in hjärtehälsningar... å jag hade en där! Eller 2, den ena var " Applåden " och den andra en hjärtansdag hälsning.
Så himla gullit gjort av min Älskling! Å jag älskar dig oxå av hela mitt hjärta! Puss!!

Jisses så härligt

Var idag på mini spa. Rygg, nack massage. Ansiktsmassage, en massa olika krämer, färgning av ögonbryn och fransar. Å lite rengöring av ansiktet oxå. Lätt jag skulle vilja göra det där varje dag men det har man ju inte riktigt råd med...
Men helt underbart i alla fall! Rekommenderas.

Broken

Igår kraschade min dator. Igen
Som det ser ut nu så kan Älskling laga den. Då slipper jag i alla fall lämna in den.

Måste ses!

Trassel!!



Såg den nyss med Älskling. Filmen är som en animerad romantisk komedi och ja, jag var tvungen att gråta lite ;)
En sak är då säker... Hästen och Ödlan vill jag ha i min ägo =)

Inte då

De ringde kl 08 imorse till mig för att berätta att hon på Spa var sjuk... Så ingen massage idag... =(
Fick en ny tid nästa vecka så det är bara att vänta =)

Sömnbehov



Jag hann vara vaken i 4 timmar innan sovklockan ringde =) Så det blev en powernap på 40 min. Nu ska jag på promenad.


Segt...

Känner mig som en sengångare idag. Men det var skönt att få sova lite längre ( 15.30 ) Igår var man ju tvungen att stiga upp i ottan för att vara på en brandskydds " utbildnng "... Fattar inte riktigt vad vi skulle dit och göra...? För det var ju inte så att man lårde sig nå nytt. Kanske personer som aldrig tidigare haft ett jobb lärde sig nåt iofs... tråkigt var det i alla fall.

Imorgon kliver jag mer än gärna upp i ottan för då ska jag på spabehandling! Wihoo!!