Redan Torsdag

Tycker att veckan har gått fort. Kan ju ha att göra med att det har ( kors i taket ) gått ganska bra på jobbet. Bara 1 natt till och sen är vi inne i April månad vilket innebär att det bara är 2 månaders nattjobb kvar!
Så underbart att det är ljust längre nu på kvällarna för det gör att jag kan hinner en massa andra saker istället för att se på TV... =) För när det är ljust ute kan man ju inte bara slappa. Som idag; diskat, tvättat och städat upp i tvättstugan. Känns bra det!

Nu blir det till att börja med middagen och sen träna Lyra lite och efter det är det TV time =)

Inga våfflor...

Men lasange hos mami blev det.
Passade på att mysa med lilla Maou =) Hon måste ju vara den snällaste katten ever! Så fin och gosig. Men jag tror inte att hon har så många år kvar... Hon har börjat tappa hår på magen? Sen så vet jag faktiskt inte hur gammal hon är ;) Fick henne ju av Jezzi när hon skulle flytta till Stockholm, när kan det ha varit?
Det var i alla fall samma veva som jag flyttade från min källarlgh till Villaryd. När jag sen bytte lgh till en riktigt liten etta utan balkong så fick Maou flytta till mamma då jag tror att Maou inte hade trivts så bra i mitt lilla krypin. Men hos mamma har hon trivits och blivit fet, hahaha


Snart helg =)

Jag hoppas på sol och att blåsten uteblir. Våfflor vill jag oxå ha imorgon, helst med hjorton sylt men nån sån har jag inte. Mamma har nog ingen heller...? Ska man måsta på och köpa det??



Har ännu inte fått nåt besked heller... det blir nog inget... Så jag får ta nya tag helt enkelt!


Ung fotograf

Stannade ju en stund hos Frida igår och hennes dotter lånade min kamera och tog dessa fina bilder =)

 


Inte så ofta

Träffade Annelie och hennes goa hund Ludde idag. Det är alldelse för sällan vi ses. Varför kan man ju fråga sig? Jo för jag orkar oftast inte vara så social på eftermiddagarn/kvällen... För Annelie bor ju faktisk bara i Obbola/ Ersboda =)
Så det var riktigt skoj, och Lyra och Ludde fick springa och busa lite. Nu blir det lite kaffe och snart är det dags att fara till jobbet.
Godnatt till er som får sova!

Inte bra alls...

Jag kan inte påstå att det kändes bra idag, inte alls.

The Car!



Jå, vi är som nöjda =)

Steken

Den vanliga Söndags steken fick bli en Fredags stek. Jäkla vad gott! Med hemmagjord potatisgratäng så kan man banne mig inte misslyckas. Yuimmie!
Bjöd även mamma och svärmor på middag och de var mätta och glada då de gick hem. Undrar vad man ska göra för gott imorgon? Nu när man har inlett helgen så här gott så måste man ju toppa den med nå annat. Jag har 2 fläskfileér i frysen, vad kan man göra med dem? Förutom baconinlindad...

Måndag

Jo det är Fredag idag men det är nog första gången i mitt liv som jag längtar till på Måndag. Fast jag hoppar gärna över jobbarnatten på Söndag =)

För övrigt så la min telefon av natten mot igår. Touchen slutade att funka. Ibland har det hänt att telefonen låst sig och då har det funkat med att ta lös batteriet och sen slå på den. Men inte nu, iom att jag tog lös batteriet så kunde jag inte slå in PIN koden... Surt! Så vi for på OnOff och handlade en ny mob till mig =) Även denna gång en Samsung ( android ) men denna har jag garanti och försäkring på så det gör ju inget om den skulle lägga av =)

Typiskt typiskt...

Nähä, hon jag skulle träffa idag var visst sjuk och de hade missat att avboka mitt besök! Men värt då att stiga upp efter 4 timmars sömn... Har inte varit på så bra humör idag... Bara att ta nya tag.

Men fint väder har det vart idag =)


Imorgon...

Ja, då händer det grejor! Jag kommer att vara grymt nervös och jag hoppas verkligen att detta ska lyckas! Men jag vill inte hoppas för mycket för då blir man ju så fruktansvärt besviken när man får veta att; Nej du, detta går inte...
Men håll alla tummar och tår ändå!



" Erfarenhet är att veta en massa saker som man inte bör göra "

Pics från igår


Gårdagen

Efter att ha sovit ca 3 timmar natten mot lördagen så bar det iväg till Lycksele vid 06 tiden. När jag hoppade ur bilen när vi kommit fram till travbanan så insåg jag att jag hade klätt mig för dåligt. Tur att det finns snälla människor så jag fick låna lite kläder =)

Så jag var hela dagen i den värmande solen och tittade på gammskotrar. För Mikael och Tobbe och laget deras så gick det bra, de tog hem två 3:de platser.

Efter att sen vart hos pappa och druckit kaffe och skrivit på bilpapperna så for jag och Mikael på Frasses... Det skulle vi inte ha gjort! Jisses så dåligt det var! Pappa sa sen att det tydligen är många som klagar på att de har dålig mat numer... Man skulle ju ha farit på Sibylla istället...

Men efter det så bar det iväg hem! Åh det var då den jobbigaste bilen jag nånsin kört. Den krängde hit och dit nästan hela tiden. Det blev bättre när vi kom ut på " Umevägen " där det inte var nån snö. Att bilen bar sig så konstigt åt var nog för att den blev lite extra känslig för att jag körde med 4 hjulsdriften i hela vägen hem.

Men både jag och Älskling är då riktigt nöjd med vårt köp =) Åh så mycket sol som jag fick se igår har jag nog inte fått sen i somras. Riktigt härligt var det med all sol.
Bilder kommer sen.


Fredag!

Jag steg upp kl 12 idag för att kunna bli trött ikväll... Det kan låta konstigt att man stiger upp så " sent " för att bli trött men jag hade ju jobbat natt =) Imorgon vid 05.30!! tiden bär det iväg till Lycksele... Va faan ska jag roa mig med efter vägen? Sova i bil kan jag inte, inte läsa heller för då blir jag åksjuk... Får väl roa mig med att titta på träd.

Idag har jag hunnit med mycket. Diskat, tvättar för fullt och städat i allmänhet. Å på en stund är det tacotajm!

" Två ting är oändliga, universum och mänsklig dumhet; och jag är inte säker ifråga om universum. "

NattSemlor

2 nätter på raken har vi fått semlor på jobbet. Inte helt fel men kanske fel tid på dygnet att äta dem ;) Men å andra sidan är det ju bara 1ggr/år man äter semlor så det gör inget.

Nope, nu är det dags för frukost/lunch/middag!

Blir en "ny" bil igen...

Å för detta måste jag åka till Lycksele! Suck... I hate It!!
Men vad gör man inte för att få ha en bil...? Funderar på att göra ett stopp på Dollarstore i alla fall, men egentligen har jag inte råd men man brukar ju alltid gör nåt värdelöst fynd där. Of course så blir det en tur till graven för jag har ju inte sett gravstenen ännu... Men efter det blir det nog raka vägen hem!!

Måndag

Seg natt på jobbet och det kan bero på att jag hade fasiken inget att göra. De jag jobbade med är så snabba och kanske inte så noga så det gjorde lite saker på mitt område oxå =)
Älskling har dessutom fixat min dator! Jippi!! Numera ska jag ladda upp kort till dator och sen snabbt som satan bränna ut dem på skiva eller spara på ett USB...!


MEGASURT!

Min dator har ju som sagt pajjat. Kollade upp hur länge försäkringen gäller... 080202-110202!!
Kunde den inte ha gått trasig tidigare? Kunde jag inte ha skaffat en ny försäkring innan??!

Vad gör jag nu? Jag måste ju ha en ny dator... Men värt att måsta köpa en ny då... Det är ju inte direkt så att min HP är gammal?
Liten fråga... Hur många dator år går det på ett människoår?

Påminelse till mig själv - När jag köper en ny dator se till att alltid förnya försäkringen, vad det än kostar!

Sol

Så fint väder det är ute! Idag så sov jag länge och har nu missat det fina vädret. KOm just in från en promenad med hundarna och jag kan säga att solen gör ont! När man bara är van mörker och kommer ut i detta solskenet så gör det ont i ögonen =)

Imorgon ska det tydligen oxå vara jätte fint väder och jag har övervägt att bara sova 3-4 timmar... Bara för att kunna vara ute innan kylan kommer igen. Jag får väl se om jag orkar stiga upp hahaha



( PL forsen )