05.10

Ja, då är det inte många människor som är ute och promenerar. Inte ens andra hundägare...? Dock kan jag tycka att det är lite läskigt för man vet ju aldrig om man stöter på nån lurvig person...Men jag har ju hundarna med mig så det ska nog inte vara så att nån törs råna mig ;)

Störande kö!

Förutom dessa kvittomänniskor så är det väldigt störande med människor som inte kan stå i kö på affären!
De kan inte hålla avstånd utan de verkar tro att det går fortare om man står kloss i människan framför. Å de värsta är de som nästan är beredd att betala sina varor innan köpet har gått igenom för kunden framför dem! Vad tänker de med??

Idioter.


Pynt

Så nu fick man äntligen pynta lite grann. Men än är jag inte klar... har en lite fler saker som ska upp oxå. Det som fattas nu är bara snön...

Hostar upp lungorna

Ja, det känns i alla fall som att jag snart gör det. Men idag tog jag mig iväg på Apoteket och köpte nån hostmedicin så jag hoppas att det ska hjälpa. Å imorse steg jag upp med ett sprängade huvud så då fick det bli en Treo till frukost. Jag började till och med att fundera på om det är bihålorna som spökar med mig men jag är inte riktigt säker....
Jaja, jag  hoppas att denna förkylning ska gå över fort.

" Slutetavmånadenångest "

Vissa dar känner jag att jag skulle ha fortsatt men jag vet att jag hade nog blivit galen då. Nu väntar en riktigt tuff månad och sen ska väl livet återvända till lite som det vara innan....Men det känns för jävligt att man måste ge upp en del saker men som min kloka Älskling säger; Det går att köpa nytt sen.

Well, just nu är jag inte topp i alla fall... 

Jobba mer

Både i Torsdags och i Fredags så har jag jobbat extra. Det känns bra att man får lite mer i plånboken. Men hade jag jobbat kvar på det andra stället med den cp arbetsgivaren så hade jag ALDRIG ställt upp på att jobba extra, inte 1 minut extra hade jag gjort för dem. Men nu har jag en bättre arbetsgivare och för dem kan jag ställa upp =)



Jag brukar inte arbeta i det hus jag är i när jag har tagit kortet utan i det hus till vänster på bilden...

Goda men starka



Dessa var riktigt goda men lite väl starka.  Jag gissar att de kommer att räcka längre än en kväll =)

Lite gott faktiskt

Fick lite the som jag inte hade smakat förr och det var faktiskt ganska gott.



Jag är ju inte direkt nån stor the drickare. Mest bara till frukost eller kvällsfika och då består the:et av Lipton´s, den vanliga gula eller så slår jag på stort och köper Early Grey =) Men nu ska jag försöka testa lite annat the och dessutom ska jag köpa på lösvikt. Men när det blir det vet jag inte =)

Mat är gott =)

Igår gjorde jag köttbullar. Hemmagjorda är alltid bäst och så får man fler till ett bättre pris ;)
Å givetvis hemmagjort potatismos till.

I fredags gjorde vi egna pizzor...



Svinigt gott var det. Älskling hade en salami pizza och jag hade en skaldjurs pizza... Mmmm, nu vill jag ha mera pizza ju =)
Men idag får det bli kyckling och till nåt helt annat, nu vill jag ha torsdag.

I vår frys



Vi fick 9!! sånna här tårtor av en kompis till Älskling som tack för att han hjälpte han med bilen... Vi tyckte att 9 st var lite många för oss två så jag gav mamma 3 st. Så 6 tårtor har vi i frysen nu... Både jag och Älskling ska ta med några tårtor till jobbet för det finns inte en chans i världen att vi kommer att äta upp dem =)


Dumma fötter

Eller ska jag säga dumma skor? Jag får så attans ont i fötterna efter att jag har kommit hem från jobbet. Jag har ju bara mina vanliga tennisskor att arbeta i och dom är fan inte sköna. På torsdag ska jag ta och köpa mig ett par sköna tofflor =)

Å Linda, jag får veta senare i veckan om jag får semester ;)

Då laddar vi

Happ, en ny härlig arbetsvecka står utanför dörren ;) I slutet av förra veckan fick jag höra hur duktig jagvar och vilket fint jobb jag hade gjort. Sånt känns alltid kul att höra.

Sen så ska jag ladda upp för nå annat oxå ;) Å i December månad så blir det ( bara jag får semester )en tripp till Strömsholm tillsammans med Linda och hennes Bängla =) För mig blir det en roadtrip, lite tråkigare för Linda bara. Men operationen av Bängla kommer nog att gå fin fint.

Over and Out =)

Lite väl tidigt

Folket som bor mittemot oss på andra sidan vägen har tydligen full jul hemma hos sig redan =)


Julstjärnor,adventsljusstakarna och nån skitful slinga, ja allt är redan framme... Personligen tycker jag att det är lite väl tidigt att plocka fram julen redan nu. Det gör man ju till 1:a advent.



Blandade bilder fr min kamera



Såhär sover Bella för det mesta, uppochned =)



Den andra vita sover mer normalt...stundtals =)



Vad detta skulle bli för bild vet jag faktiskt inte...



Månen är alltid fin.



En härlig höstdag 2011.

Väldigt blandade bilder som kommer från det senaste som jag laddade upp till datorn.

Simpelt kan vara bra


Helg!

Nu när man har börjat att jobba igen så kan man verkligen njuta av det är helg. När man var arbetslös så hade man helg hela veckan =)
Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av fredagen.


Jobbig kväll...

Mamma ringde i panik och sa att jag var tvungen att komma till henne FORT!  Så jag pinnade dit och finner hennes hund liggande och skrikande på golvet. Kräks och bajsat på sig hade han oxå gjort... Så jag la han i en handduk och for ut på Röbäck med honom. Men när vi kommit fram så satt han upp och var lite piggare.
Medans jag var inne och pratade med djursjukvårdarna så hade mamma tagit ut honom så han gick omkring. Så då blev det bestämt att vi avvaktar tills imorgon.

Efter att vi kommit hem så ser mamma att han bajsar lite blod så jag ringer till Vännäs jouren och fick en tid klockan 21. Men nu sa mamma att han hade inte bajsat nåt och han hade druckit vatten och hela allmän tillståndet var bättre.
Ringde tillbaka till Vännäs och i samråd med veterinär så avvaktar mamma till imorgon och ringer direkt på morgonen  och bokar tid om han ff är lite påverkad och bajsar blod.

Jag var hur säker som helst att lilla hunden skulle dö, han såg tusan döende ut! Nu känns det bra att han börjar att komma igen och veterinären sa faktiskt att det nu går vinterkräksjuka även hos hundar. Varför han fick  krampanfall kan ingen svara på just nu... Hoppas att han blir helt återställd i alla fall.

Rädsla på jobbet

När man rundar ett hörn på jobbet så möts man av detta:



Det är inte roligt och jag hoppar till varje gång men jag ska väl vänja mig efter några veckor ;) Eftersom att klockan bara 06 på morgonen ( det är kolsvart ute då ) när jag rundar hörnet så ser denna astronaut väldig skum ut och man kan lätt missta den för en riktig människa.


Kvittokoll...

Jag blir fruktansvärt less på
männoiskor som direkt de har fått sitt kvitto i handen direkt måste kolla det. De stannar jäklar direkt utmed kassan och är ivägen för alla andra som vill förbi...



Jag menar, det är ju möjligt att kolla när man kommit hem eller i bilen...

Ännu en dag på jobbet

Jag har jobbat 2 dar och idag på fikarasten kommer frågan upp om jag vill ha en internutbildning inom ett visst område!?
Men självklart =) Så vi får väl se om det blir nåt av det eller inte.

Skön lördag

Idag har jag och Älskling sett TV hela dan, vi har börjat se en " zombie " serie. Den är riktig bra faktist.



Men ett litet avbrott fick och då var till svärmor och käkade taco´s.  Att jag då aldrig blir less på det ;) Men nu blir det mer film och lite senare mera zombie´s.


8 hours

Jag har ju jobbat deltid i så många år så jag kommer inte ihåg när jag sist gjorde en full dag, haha  Trots det så har hela dan flytit på bra och nu sitter man och latar sig i soffan och ser på zombie´s =)
 
Men åter till mitt nya jobb. Har ju bara jobbat 2 dar men hittils så verkar det vara bra personal och personalchefen är super trevlig. Nåt som jag inte är van med är att tillochmed VD:n sitter och fikar med oss och äter lunch med oss! Haha, jisses om det hade hänt där jag jobbade förut...

Så jag håller mina tummar att de är så här trevlig alltid och inte bara för att man är ny. Det får tiden utvisa.


Första dan...

Japp, klockan 04.30 ringde klockan och jag hoppade ur sängen, pigg som en mört! Eller snarare kravla mig ur sängen och mer död än levande var man ;) Men nu är första dan gjord och imorgon behöver jag inte börja förrän klockan 07.00. Dessutom lär jag sova bättre inatt för just nu är jag sååå trött men jag ska icke ta en powernap.

Det jag istället ska göra är att städa till lite här hemma och sen ta en härlig promenad med hundarna innan det blir mörkt.
Men först kaffe!



Bättre

Nu känns det bättre. Sitter och gruvar mig inför morgondagen =) Alltså jag måste stiga upp kl 04.30!!! Det är inte normalt. Hur tusan ska jag orka ta mig upp?? Jag är ju van att sova jätte länge. Men det känns fint att man nu börjar att få tillbaka lite rutiner =)

" Den som säger att det är omöjligt ska inte avbryta den som håller på att göra det.! / Kinesikt ordspråk

Svart

Ibland känns livet bara jävligt meningslöst...

Jag hatar sånna här dagar, men livet kan väl inte alltid vara på topp?

En bra bok!

Läs denna, den var grymt bra =)