Ett problem löst, bara 1 kvar då

Jobb situationen har alltså löst sig, jippi!
Problem nummer 2 uppkom så fort jag fick ett jobb - hundarna.



Vad ska vi göra med dem medans vi jobbar? Vi har ju inte haft det problem på nästan 2 år eftersom att jag har jobbat natt. Så nu gäller det att gnugga geniknölarna =)

Äntligen!

I torsdags sökte jag ett städjobb. 2 timmar efter att jag hade skickat in ansökan hade jag fått ett mail om att de ville träffa mig på fredagen. Så fredag morgon var jag på interjuv och allt kändes bra.
När jag just skulle hoppa in i bilen så ringer de och frågar om jag kan jobba under dagen då de akut behövde en extra person.

Visst gick det bra, så då jobbade jag halva dan och det var riktigt roligt =)
Imorse blev jag väckt av ett telefonsamtal som innebar att jag numera har ett jobb!! Jag börjar på torsdag.

Grattis till mig :)

Städa

Nej det är ju inte världens roligaste sak att göra. Å verkligen inte för mig för jag hatar vår dammsugare!!



Nästa gång jag ska köpa en dammsugare ska det INTE vara en sån här från Rusta ;)

Nu jävlar!

Oj oj, det kommer att ske grejer här ska ni veta!!!

Data.

Min dator håller nu på att lägga av! Tur man lärt sig att spara alla bilder och grejer!

Dåligt resemål

Ja, till Tahiti ska man nog inte åka..


En liten update

Jag här händer inte mycket. Gör inte så mycket om dagarna... Letar jobb, går med hundarna, städar och donar. Jag tycker det är rätt så tråkigt.

Fast jag behöver nog bara rycka upp mig. Jag blir lätt deprimerad av att bara gå hemma...

Jul

Ser just nu på AFV och då blev jag påmind om att det är snart 1 år sen vi flyttade in i denna lgh... Det var precis så att man fick börja julpynta =) Jag tycker om julen. Mörkret, mysbelysningen, stämmning, ja allt. It´s lovely=)



Å all härlig snö som man sen vid vårtider vill bli av med =)

Mat

Vilken god middag jag gjorde idag =) Älgfärsbiffar och pressad potatis. Inte helt fel ;)
Så nu är jag i " älgkoma ", hihi.

Lite ont...

Mitt långfinger bara bråkar med mig. Nu har jag haft ont i det i ca 2 veckors tid. Jag har inte slagit i det eller nåt annat... Vad tusan kan det vara?

Till saken hör att mitt långfinger inte ser ut som alla andras. För ca 6år sen så skar jag av senan på ovansidan då jag diskade ett glas som gick sönder. Jag vred hela ovansidan av fingret efter den trasig biten utan att fatta vad som hände ;) Så det blev att köra med handen invirad i en handduk till bror och därifrån var det en som skjutsade mig på akuten. Där blev jag sydd och de sa att " det kommer inte att bli några problem " Dan efter tävlade jag med Toivo och vi vann! =)
Tiden gick och mitt finger började att krokna, eller själva finger toppen. Åkte tillbaka hit flera ggr ( bodde då i LSE ) och jag fick nån skena som skulle räta ut fingertoppen. Men icket, efter att jag flyttat hit så blev det en operation där de stiftade mitt finger och jag fick ha gips i 6 veckor. Dagen efter att det hade dragit ut stiftet så kroknade fingertopppen...

Då sa de att jag får ha fingret sådär... Även senan på undersidan av fingret har fått ta stryk eftersom att den är översträckt... Jag ska försöka ta en bild på mitt fula finger sen =)

Vardags...

Det blev inte riktigt 300 min vardagsmotion på en vecka. I söndags hade jag en riktigt dålig dag och låg bara i sängen och lät Älskling fixa allt. Men så kan det bli ibland.

Sälja hunden...

" Fin hund säljes. För endast 1500 kr eller om du inte har råd får du köpa den för 500 kr, såvida du är rätt person för att ta hand om en hund.
Hunden, amstaff/ambull, är en hane på två år. En kärleksfull hund. Men han kan ibland göra utfall, både mot andra hundar och även människor som gör yviga rörelser. Alltså du behöver ingående kunskaper om hundars beteende för att kunna köpa min hund. En utmaning för den hundkunnige. Är du intresserad av min hund hör av dig. "

Ursäkta, men säljer man verkligen en sån hund på blocket? Säljer man den överhuvudtaget??

Fin lördag

Oj vad fint väder det har vart idag.
Men det var inte det jag skulle berätta om. Nu är det såhär att igår köpte vi kantareller, 3st små..., detta för att jag har aldrig ätit kantareller förr ;) Men idag stekte jag dem och åt på en rostad macka. Var det gott? Tja det var det väl, det smakade svamp =) Men inte så goda att jag skulle köpa en massa hekto, särskilt inte när kilopriset var 249kr!!



Om inte det var nog så har man just avnjutit en lyxmiddag med Älskling. Idag fick det bli rostbiff, klyftpotatis och rödvinssås. Yuimmie!!


OBS!!!

LÄS och tänk lite...


http://lamiamichelle.se/?p=1737

Idag då?

Ränt runt en massa, eller snarare kört runt med bilen en massa =) Först mötet som gick sådär... Å innan jag hittade en parkering, vilken tur att jag for i god tid för det tog ca 15 min innan jag hittade nånstans där jag kunde stå. Sen iväg på skroten= totalt onödigt. Sen hem en stund, vila lite. Efter det blev det att skjutsa mamma på affären. Tillbaka till skroten= fortfarande helt i onödan. Blev då Biltema istället och trodde att allt hade löst sig men icket.
Delen passade visst inte.

Trött som tusan är jag och skulle lätt kunna gå och sova nu men hundarna måste ju ut. Med kommande promenad så blir nog mina minuter totalt på ca 70 min.


Jätte rolig utmaning

Jag ska vara med i Katta´s utmaning =) Det ska bli riktig roligt!

Igen....

Happ, imorgon var det dags igen... Ska på en ny intervju... Nu mer har jag slutat att ha förhoppningar.... Särskilt efter den sista som inte ens blev en interjuv trots bestämd plats och tid. Arbetsgivaren dök inte upp!! Jag ringde, inget svar. De har då inte heller hört av sig. Hur jä**a dålig stil är inte det?? Tur i oturen att man inte blev anställd av dem för uppenbarligen var de inget att lita på.

Men jag hoppas hoppas på att få några timmars extra jobb nu... Det behövs!!

SANT!! =)


???

Är på sjukt dåligt humör idag! Varför vet jag inte...
Det är så mycket som jag vill göra, som jag vill förändra på... Å allt hänger egentligen bara på mig själv...
Jag vill även ha ett jobb.

Tråk inlägg på en tråk dag.

Over and Out!

Äckligt x 2

Såg denna fräscha taxi när jag skulle ta ut pengar... Det syns lite dåligt men det är kräks längs efter bakdörren och rutan...



Sen såg vi denna bilen... Undrar om ägaren till bilen är en storrökare??


Vill men kan inte

Idag är det perfekt väder!! Jag hade jätte gärna tagit en promenad iskogen men idag hinner jag inte =(
Blä!!
Istället ska jag ägna dagen åt disk och trimma hund och sen lite allmänt städade...