Vilken härlig dag!

Åkte imorse iväg med sikte Sundsvall. Bra väder och bra väglag.



Först fick det bli ett stopp på IKEA. Handlade inte mycket, 4 doftljus, långa ljus och 2 lampor. En myslampa och en kökslampa. Även 2 hyllor som Frida hade beställt med oss.
Efter det blev det att åka till Sandra.



Där blev det mys med massor av hundar ( 3 chihuahuaer, 1 blandras, 3 sheltie och 6 vita herdehundar ), kaffe och prat om Lyra´s framtid. En liten promenad senare så for vi till Sundsvall Centrum där det var " LysLördag " Dagen då de tänder all julbelysning. Det var nån kör som sjöng och sen kom Sven Wolter och pratade en massa.
Eftersom att det var sjukt mycket folk där så hade vi sällskap av en massa vita herdehundar. 10 för att vara exakt! Riktigt skoj och vilka reaktioner man fick, hahaha. Skulle vilja veta hur många kort man har hamnat på idag.



Kan säga att ALLA hundar skötte sig utmärkt! Alltså det var så himla roligt att umgås med hela det dära gänget och Sandra var så glad att vi ville följa med.
Vi avslutade med att gå över en bro som vissa hundar tyckte var läskig och det förstår jag för även jag tyckte att den var hemsk =)
Ber om ursäkt för den totalt kassa bildkvalitén men det är inte lätt att fota samtidigt som man går och har en Lyra i kopplet =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback